3.000 de abdomene sunt un nimic pentru el! Uite ce face Cristiano Ronaldo pentru a arăta PERFECT şi SEXY!

Cristiano Ronaldo este, fără îndoială, cel mai tonifiat fotbalist din lume. Abdomenul cu cele șase pachețele perfecte, pectoralii, tricepșii, deltoizii… poți face anatomia pe trupul său. Însă toate acestea sunt rezultatul unor antrenamente zilnice spartane.

separator

Site-ul ronaldo7.net a dezvăluit care sunt exercițiile pe care acesta le face, dar și programul și dieta sportivului. Astfel, fotbalistul nu ratează nici unul dintre antrenamente, nu pierde nopțile, se culcă devreme, se trezește devreme, nu bea alcool și mănâncă foarte sănătos.

La toate acestea se adaugă programul de la sala de fitness, unde ajunge de cinci ori pe săptămână și lucrează cam 3-4 ore. După aceea urmează câteva repetări pentru exercițiile cardio, care durează între 25-30 de minute, alergat la 50-100 de metri și … 3.000 de abdomene.

În plus, portughezul are mare grijă la alimentație. Este foarte atent ca mîncarea să fie scăzută în grăsimi, să fie bazată pe proteine și fără carbohidrați.

Rețeta sportivului a dat roade. Dacă privim o fotografie de acum patru ani, putem vedea diferența de pe abdomenul fotbalistului.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

Foto: Hepta

 

Cele mai grave 6 greşeli pe care le fac femeile într-o relaţie!
Articolul anterior
Sir Elton John va deveni tătic pentru a doua oară. Va folosi aceeaşi metodă ca şi la apariţia primului copil!
Articolul următor
Alte articole interesante