3 ani de reduceri spectaculoase!

O sărbătoare de zile mari cu premii, prezentări ale celor mai noi colecţii vestimentare şi accesorii, concursuri cu vouchere şi certificate băneşti.

separator


Acestea au fost doar câteva din ingredientele evenimentului spectaculos, care marchează 3 ani de activitate, în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reducere de pe piaţa Republicii Moldova– Victoria Shopping. Victoriabank, fondatoarea proiectului a organizat o adevărată sărbătoare la Shopping MallDova din capitală.

În timpul aniversării, partenerii Victoriabank, cei care s-au alăturat proiectului VictoriaShoppping, cum ar fi magazine de vestimentaţie, farmacii, restaurante şi localuri de odihnă, centre de instruire, spălătorii şi service auto au fost premiaţi   pentru rezultate excepţionale.

Aceste locaţii comerciale oferă clienţilor reduceri de până la 30 la sută la achitarea cu cardul Victoriabank.

 

,,Să fii partenerul Victoriabank, este comod şi sigur. Noi suntem parteneri de la început. Clienţii noştri sunt plăcut surprinşi să afle că vor avea reduceri, a spus una din partenere, reprezentanta Aalonului  “Afrodita”, Cătălina Magari.

 

,,Proiectul VictoriaShoppping a fost lansat, pentru ca oamenii să nu care după ei ,,o valiză” de carduri. Dar să aibă un card, cu care vor achita şi obţine reduceri. Totodată şi pentru ca partenerii noştri şi clienţii lor, care sunt deja şi ai noştri, să fie aproape,  a menţionat directorul Direcţia Carduri bancare Victoriabank, Vladimir Stovbun.

Victoriabank a avut grijă şi de clienţii săi. A pregătit o tombolă cu premii. Aniversarea a avut şi o notă muzicală cu un recital al interpretei Natalia Gordienco, care a cântat piese din cel mai nou album al ei  “Cununa de Flori”.

Proiectul „VictoriaShopping” a fost lansat în 2008.

Text: Alina Cotoros

alte Articole interesante