300 de moldoveni se întorc acasă din New York cu cea mai modernă aeronavă din lume, fără escală

Aproape 300 de persoane vor ajunge acasă cu prima misiune de repatriere din SUA, cu zbor direct New-York – Chișinău, mâine, 16 mai.

separator

Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, cursa charter New-York – Chișinău este efectuată de compania poloneză LOT Polish Airlines, care a fost reprezentată în cadrul licitațiilor deschise de către operatorul turistic local – My Travel, cu cea mai nouă și modernă aeronavă din lume, Boeing 787-9 Dreamliner. Selectarea companiei aeriene care va opera zborul direct New York-Chișinău s-a făcut în baza regulamentului aprobat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

„Dorim ca cetățenii noștri să ajungă cu bine acasă și sîntem siguri că LOT Polish Airlines, care este lider regional în transportul aerian, va asigura un zbor sigur și confortabil. Le urez pasagerilor și echipajului, zbor liniștit și în siguranță”, menționează ministrul Sergiu Railean.

Potrivit informațiilor, acesta este primul zbor transatlantic direct, care va transporta în regim charter un număr atît de mare de cetățeni ai Republicii Moldova, care și-au exprimat dorința de a reveni acasă.

Ea este noua iubită a lui Brad Pitt. Femeia care l-a cucerit pe celebrul actor
Articolul anterior
Coronavirus: 192 cazuri noi de Covid-19, raportate în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante