Aplică la jobul de vis împreună cu Dormeo – Dormi 8 ore și primește 10.000 Lei!

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta jobul tău de vis? Cu siguranță vrei să nu faci nimic dar să primești bani. Păi uite că acest lucru este cât se poate de posibil. Da, ai înțeles corect, Dormeo vine cu o ofertă de job pe care pur și simplu nu o vei putea refuza.

Te invităm la un pui de somn de 8 ore, iar noi îți oferim în schimb 10.000 lei. Cu siguranță ai visat la un astfel de job. Biroul tău de vis este o saltea confortabilă din gama Dormeo, o pernă și o plapumă. N-ai decât să-i anunți și pe prietenii tăi, desigur dacă și ei sunt la fel de amatori de somn precum ești tu.

Probabil că acum îți pui întrebarea cum să aplici la acest minunat job. Simplu. Accesează acest link http://links.dormeo.md/c/20472655 și completează formularul. Perioada de aplicare este 09.09.21-19.09.21. Iar la data de 21.09.21 va avea loc marea extragere a norocosului care va deveni angajatul nostru vis.

Iar acum cel mai important, când și unde va avea loc marele eveniment? La data de 26.09.21, în parcul Valea Trandafirilor din capitală vei fi așteptat să-ți îndeplinești obligațiunile acestui minunat job. Da, la data de 26.09.21 vom vedea cum își face treaba câştigătorul nostru, care este în stare să doarmă 8 ore. Premiul mare, după cum ai înțeles, sunt produse în valoare de 10.000 lei. Dar, asta nu e tot. Pentru toți cei care au aplicat dar din păcate nu au fost selectați am pregătit un mic premiu, un voucher de 200 de lei. Deoarece ținem la toți cei care sunt alături de noi și își manifestă interesul.

Pe parcursul evenimentului, pe lângă faptul că vei urmări cum doarme câştigătorul am pregătit pentru tine un program foarte interesant. Te așteaptă un show de animație, un giveaway organizat de minunata Ciao Patricia, fan meeting cu Doina Danielean, fitness pe toppere Dormeo și un mic concert. După cum ai înțeles, va fi foarte vesel și distractiv. Te așteptăm cu mare drag!

Platon a comentat declaraţiile Nataliei Morari despre fiul lor
Articolul anterior
Ultima șansă de a aplica la programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III
Articolul următor