50% din apartamente vândute. Alege și tu viața lângă parc, în complexul ”Solomon Dendrarium”!

Cel puțin 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână sau aproape 2000 de ore pe an le petrecem la locul de muncă. Ore care ne suprasolicită uneori, ore în care obosim, în care uităm de noi. Momentul plecării acasă ne dă puteri, iar când intrăm în propria locuință, uităm de griji și rutină. Acesta e locul în care sufletele noastre își găsesc liniștea, iar momentele în care familia se reunește devin cu adevărat magnifice. Pentru cei care își doresc să simtă fericirea zi de zi există o adresă – ”Solomon Dendrarium”.

separator

”Solomon Dendrarium” e complexul rezidențial care demonstrează că poți locui în inima Chișinăului, fără a simți forfota orașului, fără a auzi zgomotul stradal și fără a fi afectat de poluarea urbană. Din contra, având parcul Dendrarium în calitate de vecin, locuitorii complexului vor admira cele mai deosebite priveliști, vor inspira aer proaspăt și vor asculta tril de păsări.

Faptul că jumătate dintre apartamente din complex deja s-au vândut deja ne dă de înțeles că locuitorii Chișinăului au așteptat un astfel de proiect, cu o abordare nouă, ce îmbrățișează necesitățile omului modern și activ.

Complexul ”Solomon Dendrarium” se dă în exploatare la sfârșitul anului 2020, iar lucrările respectă termenii stabiliți, de aceea vă sugerăm să profitați de prețuri accesibile și să investiți în locuința de lângă parc, în care fiecare familie își va găsi liniștea.

Aceasta-i casa care se gândește la starea Dumneavoastră de bine!

Locuință într-un complex nou, localizat strategic, în preajma celor mai necesare puncte de interes, care va garantează siguranță și calitate. Pentru a vă satisface dorința, dezvoltăm proiectul ”Solomon Dendrarium”, construcția căruia avansează de la o zi la alta.

Ansamblul de apartamente noi Solomon Dendrarium este format dintr-un bloc structurat pe 2S + P + 14 etaje, însumând 143 de apartamente, variind de la cele cu 1 cameră, până la apartamente cu 4 camere.

Echilibrul între localizarea proiectului, prețul apartamentelor și calitatea execuției sunt principalele noastre avantaje. Veți descoperi un proiect cu arhitectură modernă și prețuri corecte pentru zona centrală a capitalei.

Și frumos, și calitativ

Solomon Dendrarium este despre materiale de cea mai înaltă calitate și dotări specifice unui proiect premium, la prețuri corecte:

✔ Sistem de zidărie cu cărămidă roșie

✔ Gresie și faianță pe holuri și la intrare

✔ Zonă de recepție

✔ Ferestre Panoramice în 3 straturi

✔ Fațadă ventilată, izolată cu vată minerală

✔ Finisaje interioare calitative

✔ Ascensor Silențios

✔ Parcare pe 3 nivele

Designul blocului este unul modern, fațada este predominată de închideri totale cu sticlă, fapt ce asigură suprafețe vitrate mari, care contribuie la sentimentul de spațiu primitor, cu multă lumină naturală în propria locuință.

Cu parcul dincolo de geam

Dar mai presus de toate, nimic nu se compară cu emoțiile pe care ți le creează zilnic priveliștea de peste geam – bogăția naturală a parcului Dendrarium, care se află chiar la poalele blocului. Pentru comoditate, se va crea o zonă de acces în parc exclusiv pentru locatarii blocului.

  • Continuă atmosferă de pace şi armonie
  • Priveliște încântătoare peste geam
  • Liniște
  • Rezervor de oxigen şi filtru natural al aerului
  • Activități sănătoase împreună cu popiii
  • Teren de joacă în parc

”Ajung în 5 minute”

Aflându-se la o distanță de 100 m de artera principală – bd. Ștefan cel Mare, în cea mai dezvoltată zonă din punct de vedere infrastructural, Solomon Dendrarium încurajează stilul activ de viață al întregii familii, oferindu-vă posibilitatea să ajungeți în cele mai importante puncte de interes în timp restrâns:

✔ Zonă comercială în incinta complexului

✔ Parcul Dendrarium

✔ Teren de joacă în parc

✔ 3 centre de business în apropiere: Kentford, Cedacri + 1 centru în dezvoltare

✔ Centrul pentru copii Artico

✔ Universități: USMF ”Nicolae Testemițeanu”, Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă”, USEM, USM (Facultate Drept)

✔ Școli, grădinițe

✔ Restaurante

✔ Supermarket, magazine specializate

✔ Bănci, farmacii, spitale

✔ Săli de sport

✔ Transport public în toate direcțiile

Lucrările pe șantier sunt în toi, iar pe măsură ce evoluează construcția, și prețurile  pentru un metru pătrat se vor schimba: grăbiți-vă să procurați apartamentul în care un metru pătrat pornește de la 849 euro.

Jumătate dintre apartamentele Complexului Locativ ”Solomon Dendrarium” și-au găsit deja proprietarii, e momentul să vă alegeți și Dumneavoastră locuința la care visați, la cel mai bun preț. Vă invităm să ne contactați la numărul de telefon: 067 555 000 pentru a stabili o vizită la viitoarea Dumneavoastră casă.

În același sens, vă sugerăm să ne contactați și pentru a rezerva spațiul comercial potrivit afacerii Dumneavoastră!

Solomon Dendrarium – casa ta la o plimbare de parc! Află mai multe detalii pe www.dendrarium.solomon.md sau pe pagina de facebook Solomon Dendrarium

Kremlinul consideră că dacă Kievul respinge negocierile, așa-zisa ”operaţiune militară specială” din Ucraina nu se va termina

Kremlinul a transmis marţi că ”operaţiunea militară specială” a armatei ruse în Ucraina nu se va termina dacă Kievul respinge în continuare negocierile, după ce preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat un decret ce declară ”imposibile” negocierile cu preşedintele rus Vladimir Putin şi se declară dispus ”la un dialog cu Rusia, dar cu un alt preşedinte al Rusiei”, relatează Reuters, potrivit agerpres.ro.

”Vom aştepta fie ca actualul preşedinte (Zelenski) să-şi schimbe poziţia, fie ca viitorul preşedinte (ucrainean) să-şi schimbe poziţia în interesul poporului ucrainean”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al preşedintelui Putin, Dmitri Peskov.

Întrebat despre relatările din presă conform cărora Rusia s-ar pregăti să demonstreze că este pregătită să folosească arme nucleare în conflictul său cu Ucraina, Peskov a răspuns că preşedinţia rusă nu doreşte să ia parte la retorica nucleară răspândită de puterile occidentale şi de organizaţiile mass-media.

Publicaţia The Times a susţinut luni că NATO a avertizat statele sale membre că Putin vrea să desfăşoare un test nuclear la graniţa Ucrainei. Întrebat şi despre această relatare, Peskov a răspuns din nou că Rusia nu doreşte să ia parte la exerciţii occidentale de ”retorică nucleară”.

Pe de altă parte, el a calificat drept un ”pas pozitiv” faptul că fondatorul Tesla, Elon Musk, a lansat un apel la negocieri de pace între Rusia şi Ucraina şi a schiţat un posibil acord de pace, iniţiativă criticată virulent de Kiev.

Dmitri Peskov a subliniat în acest context că Moscova a fost mereu deschisă negocierilor cu Kievul.

Ultimele negocieri faţă în faţă ruso-ucrainene au avut loc la Istanbul la sfârşitul lunii martie şi au adus atunci unele speranţe că s-ar putea conveni o soluţie care să pună capăt conflictului armat declanşat de invazia lansată de Rusia în luna precedentă. Ulterior însă, discuţiile între cele două părţi au fost sistate.

În timp ce Kievul şi-a motivat refuzul de a negocia prin crimele comise de trupele ruse, Moscova consideră că ţările occidentale, în special SUA, au impus Ucrainei să nu mai negocieze cu Rusia sperând că prin susţinerea cu arme şi muniţii a armatei ucrainene aceasta ar putea obţine în final o victorie militară împotriva Rusiei.

Această aşteptare a dat unele rezultate în ultimele săptămâni, o contraofensivă a armatei ucrainene conducând la eliberarea a mii de kilometri pătraţi din teritoriile ocupate de Rusia. Aceasta din urmă a răspuns însă prin referendumuri de anexare a provinciilor ucrainene ocupate parţial şi prin decretarea de către preşedintele Vladimir Putin a mobilizării a 300 de mii de rezervişti.

Dmitri Peskov a mai declarat marţi că Putin ar putea promulga în cursul zilei legile de anexare a celor patru provincii ucrainene, Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie.

Angela Merkel a primit premiul Nansen al ONU pentru refugiaţi

Fostul cancelar german Angela Merkel (2005-2021) a obţinut marţi premiul Nansen al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), pentru hotărârea sa de a primi solicitanţi de azil atunci când se afla la conducerea executivului de la Berlin, transmite AFP, potrivit agerpres.ro.

Reamintind că Germania a primit peste 1,2 milioane de refugiaţi şi solicitanţi de azil în 2015 şi 2016, în perioada de vârf a crizei migranţilor alimentate în special de războiul din Siria, comitetul de selecţie al UNHCR a salutat ”leadershipul, curajul şi compasiunea” fostului cancelar german.

La acea vreme, Angela Merkel, care a condus Germania timp de 16 ani, a considerat că situaţia ”este un test pentru valorile noastre europene cum rar a mai fost”, ea evocând ”un imperativ umanitar”.

Şeful UNHCR, Filippo Grandi, a salutat hotărârea fostei lidere germane de a proteja solicitanţii de azil şi de a apăra drepturile omului şi principiile umanitare.

”Ajutând peste un milion de refugiaţi să supravieţuiască, Angela Merkel a dat dovadă de un mare curaj moral şi politic. A fost un real leadership făcând apel la compasiunea noastră a tuturor, rămânând fermă în faţa celor care predicau teama şi discriminarea”, a declarat Filippo Grandi într-un comunicat.

Angela Merkel va primi premiul, ce include 150.000 de dolari, în cadrul unei ceremonii la Geneva, pe 10 octombrie.

Un român s-a oferit să-l tundă gratis pe Regele Charles. Cum a reacționat la primirea ofertei

Regele Charles a primit o ofertă din partea unui român, în timpul unei întâlniri. Acesta s-a oferit să îi îmbunătățească aspectul fizic în mod gratuit, însă reacția Regelui a lăsat de dorit. Cum a răspuns Charles, la primirea ofertei.

Aflat în timpul unei înâlniri oficiale după perioada de doliu, Regele Charles a avut parte de un moment surprinzător. Un român i-a strâns mâna și i-a făcut o ofertă greu de refuzat. Mai exact, bărbatul s-a oferit să se ocupe de aspectul fizic al regelui în mod gratuit. Care a fost reacția lui Charles în ceea ce privește oferta românului.

Regele Charles a primit o ofertă gratuită din partea unui român

În timp ce se afla în cadrul unei întâlniri oficiale, după perioada de doliu după decesul mamei sale, Regele Charles al III-lea a primit o ofertă din partea unui român. Momentul s-a întâmplat în timpul întâlnirii din Scoția, unde Regele se afla alături de soția sa, Camilla, Regina Consoartă a Regatului Unit. Aceasta a fost prima vizită de acest gen, după ce a ieșit din doliu.

Așadar, românul care pare a fi un mare admirator al familiei regale, s-a oferit să îi ofere Regelui Charles al III-lea o tunsoare gratuită, la salonul său, care se afla în apropiere. Chiar dacă s-a întâlnit cu mulți oameni în timpul întâlnirilor sale oficiale, aceasta este una dintre cele mai deosebite oferte pe care a primit-o.

”Ar fi plăcerea mea să vă ofer o tunsoare pe gratis. Am frizeria mea aici”, i-a spus românul Regelui Charles.

Cum a reacționat Regele Charles la primirea ofertei

Chiar dacă se știe despre Regele Charles al III-lea că este un admirator al României, românul nu a primit tocmai reacția pe care și-a dorit-o, în urma ofertei gratuite. Așadar, cu zâmbetul pe buze și în timp ce îi strângea mâna în semn de respect, Regele Charles a refuzat politicos oferta românului de a-l tunde pe Rege.

Video! Primele imagini din boxa în care este internată pacienta cu coronavirus revenită din Italia
Articolul anterior
România suspendă zborurile din și către Italia
Articolul următor