50% din apartamente vândute. Alege și tu viața lângă parc, în complexul ”Solomon Dendrarium”!

Cel puțin 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână sau aproape 2000 de ore pe an le petrecem la locul de muncă. Ore care ne suprasolicită uneori, ore în care obosim, în care uităm de noi. Momentul plecării acasă ne dă puteri, iar când intrăm în propria locuință, uităm de griji și rutină. Acesta e locul în care sufletele noastre își găsesc liniștea, iar momentele în care familia se reunește devin cu adevărat magnifice. Pentru cei care își doresc să simtă fericirea zi de zi există o adresă – ”Solomon Dendrarium”.

separator

”Solomon Dendrarium” e complexul rezidențial care demonstrează că poți locui în inima Chișinăului, fără a simți forfota orașului, fără a auzi zgomotul stradal și fără a fi afectat de poluarea urbană. Din contra, având parcul Dendrarium în calitate de vecin, locuitorii complexului vor admira cele mai deosebite priveliști, vor inspira aer proaspăt și vor asculta tril de păsări.

Faptul că jumătate dintre apartamente din complex deja s-au vândut deja ne dă de înțeles că locuitorii Chișinăului au așteptat un astfel de proiect, cu o abordare nouă, ce îmbrățișează necesitățile omului modern și activ.

Complexul ”Solomon Dendrarium” se dă în exploatare la sfârșitul anului 2020, iar lucrările respectă termenii stabiliți, de aceea vă sugerăm să profitați de prețuri accesibile și să investiți în locuința de lângă parc, în care fiecare familie își va găsi liniștea.

Aceasta-i casa care se gândește la starea Dumneavoastră de bine!

Locuință într-un complex nou, localizat strategic, în preajma celor mai necesare puncte de interes, care va garantează siguranță și calitate. Pentru a vă satisface dorința, dezvoltăm proiectul ”Solomon Dendrarium”, construcția căruia avansează de la o zi la alta.

Ansamblul de apartamente noi Solomon Dendrarium este format dintr-un bloc structurat pe 2S + P + 14 etaje, însumând 143 de apartamente, variind de la cele cu 1 cameră, până la apartamente cu 4 camere.

Echilibrul între localizarea proiectului, prețul apartamentelor și calitatea execuției sunt principalele noastre avantaje. Veți descoperi un proiect cu arhitectură modernă și prețuri corecte pentru zona centrală a capitalei.

Și frumos, și calitativ

Solomon Dendrarium este despre materiale de cea mai înaltă calitate și dotări specifice unui proiect premium, la prețuri corecte:

✔ Sistem de zidărie cu cărămidă roșie

✔ Gresie și faianță pe holuri și la intrare

✔ Zonă de recepție

✔ Ferestre Panoramice în 3 straturi

✔ Fațadă ventilată, izolată cu vată minerală

✔ Finisaje interioare calitative

✔ Ascensor Silențios

✔ Parcare pe 3 nivele

Designul blocului este unul modern, fațada este predominată de închideri totale cu sticlă, fapt ce asigură suprafețe vitrate mari, care contribuie la sentimentul de spațiu primitor, cu multă lumină naturală în propria locuință.

Cu parcul dincolo de geam

Dar mai presus de toate, nimic nu se compară cu emoțiile pe care ți le creează zilnic priveliștea de peste geam – bogăția naturală a parcului Dendrarium, care se află chiar la poalele blocului. Pentru comoditate, se va crea o zonă de acces în parc exclusiv pentru locatarii blocului.

  • Continuă atmosferă de pace şi armonie
  • Priveliște încântătoare peste geam
  • Liniște
  • Rezervor de oxigen şi filtru natural al aerului
  • Activități sănătoase împreună cu popiii
  • Teren de joacă în parc

”Ajung în 5 minute”

Aflându-se la o distanță de 100 m de artera principală – bd. Ștefan cel Mare, în cea mai dezvoltată zonă din punct de vedere infrastructural, Solomon Dendrarium încurajează stilul activ de viață al întregii familii, oferindu-vă posibilitatea să ajungeți în cele mai importante puncte de interes în timp restrâns:

✔ Zonă comercială în incinta complexului

✔ Parcul Dendrarium

✔ Teren de joacă în parc

✔ 3 centre de business în apropiere: Kentford, Cedacri + 1 centru în dezvoltare

✔ Centrul pentru copii Artico

✔ Universități: USMF ”Nicolae Testemițeanu”, Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă”, USEM, USM (Facultate Drept)

✔ Școli, grădinițe

✔ Restaurante

✔ Supermarket, magazine specializate

✔ Bănci, farmacii, spitale

✔ Săli de sport

✔ Transport public în toate direcțiile

Lucrările pe șantier sunt în toi, iar pe măsură ce evoluează construcția, și prețurile  pentru un metru pătrat se vor schimba: grăbiți-vă să procurați apartamentul în care un metru pătrat pornește de la 849 euro.

Jumătate dintre apartamentele Complexului Locativ ”Solomon Dendrarium” și-au găsit deja proprietarii, e momentul să vă alegeți și Dumneavoastră locuința la care visați, la cel mai bun preț. Vă invităm să ne contactați la numărul de telefon: 067 555 000 pentru a stabili o vizită la viitoarea Dumneavoastră casă.

În același sens, vă sugerăm să ne contactați și pentru a rezerva spațiul comercial potrivit afacerii Dumneavoastră!

Solomon Dendrarium – casa ta la o plimbare de parc! Află mai multe detalii pe www.dendrarium.solomon.md sau pe pagina de facebook Solomon Dendrarium

Video! Primele imagini din boxa în care este internată pacienta cu coronavirus revenită din Italia
Articolul anterior
România suspendă zborurile din și către Italia
Articolul următor
Alte articole interesante