6.300 de familii defavorizate din municipiul Chișinău vor primi câte 700 de lei pentru pregătirea elevilor de școală

Circa 6.300 de familii defavorizate din municipiul Chișinău, care educă copii de vârstă școlară, vor primi ajutoare materiale unice, în valoare de 700 de lei, pentru pregătirea elevilor către noul an de studii 2019 – 2020.

separator
Beneficiarii de ajutor material sunt familiile fără venituri sau cu venituri mici, conform minimului de existență: familiile cu 3 și mai mulți copii, cele monoparentale și în care unul din părinți este cu grad de dizabilitate, familiile care au statut de tutore / curatelă (cu părinți decedați, lipsiți de drepturi părintești, inapți de muncă, neangajați în câmpul muncii).

Aceștia au fost selectați în baza listelor perfectate de instituțiile de învățământ, coordonate cu Direcțiile educație, tineret și sport din sectoare.

Ajutorul material este destinat persoanelor cu domiciliul / reședința în municipiul Chișinău, care educă copii cu vârsta de până la 18 ani.

Plățile pot fi ridicate prin intermediul oficiilor Î.S. „Poșta Moldovei”, de la data de 06.08.2019 până la 02.11.2019.

Isprava unui individ: a făcut rost de pozele intime ale unei femei, apoi i-a cerut 15.000 de lei ca să nu le publice
Articolul anterior
,,Ajută-mă să-mi pregătesc rucsacul de școală” – fii parte a campaniei de caritate și adu zâmbetul pe chipul unui copil!
Articolul următor
Alte articole interesante