7 Zile cu Delimano – prețuri incredibil de mici și Oferte speciale de până la -60%

Lumea Delimano te invită într-o aventură captivantă de 7 zile. Uită de frigul de afară și vino să te bucuri de cele mai tari Oferte și cele mai mici prețuri. Doar în perioada 21-27 octombrie, beneficiezi de -15% REDUCERE la toate produsele din gama Delimano și Oferte speciale de până la -60%.

separator

Cu produsele din gama Delimano poți transforma procesul de preparare a bucatelor într-o adevărată aventură delicioasă. Ai la dispoziție o gamă largă de ustensile pentru bucătărie, unele din ele îți vor simplifica viața, altele te vor îndemna să adopți un mod sănătos de viață sau pur și simplu să-i conferi bucătăriei o notă de eleganță și de rafinament.

Astfel, ai la dispoziție 7 zile pentru un shopping de nota zece. Descoperă lumea culinară împreună cu Delimano! Bucură-te de -50% REDUCERE pentru mașina de tocat, -60% pentru dispozitivul de feliere și mărunțire Nicer Dicer și -40% pentru setul de tacâmuri. De asemenea, poți beneficia de -20% REDUCERE pentru cratița Delimano Cook’n’bake și 3 CADOURI garantate: tigaie Delimano, coș pentru prăjire și grătar. Ai parte de prețuri incredibil de mici la produsele de Top.

Nu rata minunata experiență și nu ezita să faci parte din marea familie Delimano. Împreună vom petrece cele mai frumoase 7 zile, ne vom bucura de prețuri mici și desigur îi vom oferi bucătăriei o mulțime de Cadouri.

Ce înseamnă Delimano:

  1. Calitate superioară și preț accesibil
  2. Produse realizate pentru a-ți simplifica procesul de preparare a bucatelor, dar și pentru a te îndemna să adopți un stil sănătos de viață
  3. Gamă largă de ustensile pentru bucătărie, pentru cele mai delicioase experiențe culinare
  4. Clienți mulțumiți, surprize garantate și Oferte Wow doar pentru tine

Dacă ai acceptat invitația atunci tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 195. Nu uita, ai la dispoziție doar 7 zile, până la data de 27 octombrie. Shopping plăcut tuturor!     

Aeroportul Chișinău efectuează modificări în orarul curselor din cauza ceții
Articolul anterior
Mii de cetățeni ruși doresc să devină români ca să ajungă în Uniunea Europeană
Articolul următor
Alte articole interesante