72 de ore de plăcere … garantată de Top Shop!

Cu siguranță sunteți triști din cauza că vara ne părăsește cu pași grăbiți. Pentru asta există Top Shop, pentru a vă crea dispoziție bună indiferent de timpul de afară. Astfel, la Top Shop vă așteaptă 3 zile pline de surprize și CADOURI. 72 de ore de plăcere vă sunt garantate de Top Shop!

separator

Da, ați înțeles corect, în perioada 22-24 august la orice produs achiziționat veți beneficia de CADOU garantat. Nu ratați ocazia unică de a procura cele mai calitative produse, la prețuri accesibile. Nu uitați că vă punem la dispoziție cele mai mici prețuri, aveți parte nu doar de CADOURI garantate dar și de Oferte speciale de până la -60%.

La data de 22 august la orice achiziție vă oferim absolut gratuit cratița pentru sosuri Delimano Stone Legend CopperLUX, în valoare de 399 Lei.

În ziua a doua, 23 august, pentru orice comandă vă oferim în dar perna clasică Dormeo Dream Catcher, în valoare de 699 Lei, un cadou pur și simplu minunat.

Iar în ziua a treia, 24 august, pentru orice produs cumpărat am decis să vă oferim dispozitivul multifunctional 5 în 1 Delimano Brava Shake It, acesta vă ajută să preparați rapid cele mai delicioase băuturi și gustări.

Cadourile sunt deja în așteptare, faceți loc în casă și bucurați-vă de 3 zile de shopping captivant.

Deci, uitați de tristețe și prindeți 72 de ore de plăcere.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195. Nu uitați, aveți la dispoziție 3 zile, iar stocurile sunt limitate. Cumpărături reușite tuturor!

De la 1 ianuarie 2020, Moldova ar putea rămâne fără surse de gaze naturale
Articolul anterior
Amazonia arde deja de 16 zile. Imagini care îți frâng inima
Articolul următor
Alte articole interesante