752 de morți în 24 de ore. Rusia înregistrează un nou record de decese cauzate de Covid-19

Rusia a înregistrat un nou număr maxim de decese asociate COVID-19, 752 în ultimele 24 de ore, au informat sâmbătă, 10 iulie, autorităţile sanitare ruse.

Rusia înregistrează un nou record de decese provocate de COVID-19

Cel mai mare număr de morți s-a înregistrat la Moscova, principalul focar de coronavirus din Rusia, cu 108 decese, urmată de Sankt Petersburg, cu 102 morţi, transmite digi24.ro.

În total, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 25.082 noi contagieri, dintre care 3.124 (12,5 %) au fost asimptomatice.

Cel mai mare număr de decese s-a înregistrat la Moscova, principalul focar de coronavirus din Rusia, cu 108 decese, urmată de Sankt Petersburg, cu 102 morţi.

În pofida situaţiei alarmante, autorităţile ruse au exclus impunerea de carantine şi au mizat pe impulsionarea campaniei de vaccinare, frânată de reticenţa ruşilor de a se vaccina.

Primăria din Moscova a decretat vaccinarea obligatorie a cel puţin 60 % dintre angajaţii din sectorul serviciilor, o măsură care a fost impusă şi de alte regiuni ale ţării, scrie Agerpres.

În total, de la izbucnirea pandemiei, în Rusia au fost raportate 5.758.300 de contagieri şi s-au înregistrat 142.253 de decese.

Rusia este a cincea ţară din lume cu cele mai multe cazuri de coronavirus, fiind depăşită doar de SUA, India, Brazilia şi Franţa.

Șocant. Două tinere drogate, strivite de o combină agricolă într-un lan de porumb de lângă orașul Milano
Articolul anterior
Festivalul Industriilor Creative® Kasta Morrely Fashion Week, la Palatul Oștirii din Iași: A reunit designeri talentați, colecții vestimentare originale și moderne pentru toate ocaziile
Articolul următor
Alte articole interesante