A ajuns mai bogată decât regina Elisabeta a II-a, după ce a divorțat în secret și a primit o avere uriașă

Modelul Kirsty Bertarelli a ajuns mai bogată decât regina Elisabeta a II-a în urma divorțului de omul de afaceri, Ernesto Bertarelli.

Kirsty Bertarelli, model, compozitoare și cântăreață din Marea Britanie, în vârstă de 50 de ani, a detronat-o pe regina Elisabeta a II-a. Aceasta are o avere uriașă, obținută în urma divorțului în secret de soțul ei, după un mariaj de 21 de ani, scrie peroz.ro.

Kirsty, model, compozitoare și cântăreață în vârstă de 50 de ani, a divorțat în secret de multimilionarul Ernesto Bertarelli. Vestea a fost confirmată chiar de un purtător de cuvânt al acestora și a venit ca un șoc pentru apropiați, întrucât erau împreună de 21 de ani și aveau trei copii.

Cuplul, care are trei copii, s-au despărțit la începutul acestui an, iar divorțul a fost pronunțat în această vară.

Ernesto și Kirsty Bertarelli se aflau pe locul 14 în topul celor mai bogați oameni din Marea Britanie, având o avere estimată la 9,2 miliarde de lire sterline, sumă mai mare decât produsul intern brut al multor țări, printre care Bahamas, Brunei și Armenia.

Fosta regină a frumuseții și soțul ei au divorțat amiabil, iar aceasta a primit 350 milioane de lire sterline, fiind cel mai scump divorț din Marea Britanie.

Totodată, aceasta este acum mai bogată decât regina Elisabeta, care are o avere estimată la 365 milioane de lire sterline, dar și decât staruri ca Mick Jagger (310 milioane de lire sterline), Ed Sheeran (220 milioane de lire sterline) și Adele (140 milioane de lire sterline).

Aceasta a primit, de asemenea, o casă spectaculoasă în Elveția, care a fost cumpărată la începutul acestui an pentru 52 de milioane de lire sterline. De asemenea, deține o pensiune de opt milioane de lire sterline în stațiunea Gstaad, Elveția.

Kirsty Bertarelli, care a fost desemnată Miss UK în 1988, l-a cunoscut pe omul de afaceri Bertarelli, în vârstă de 56 de ani, la o petrecere în Sardinia, Italia, la scurt timp după ce acesta se despărțise de soția lui, Louise. În 2000, cei doi s-au căsătorit, iar unele voci vorbesc de faptul că aceștia ar fi semnat un contract prenupțial.

”Înțelegerea a fost mai generoasă decât ar fi trebuit. Nu au vrut un proces îndelungat, cu scandal, iar el a dorit să-i mulțumească pentru anii de căsnicie.”, a precizat un prieten de-al omului de afaceri pentru sursa citată, explicând astfel suma uriașă pe care a primit-o Kirsty.

Marea Britanie a prevenit 24 de milioane de infectări datorită vaccinării. Un profesor român a povestit cum au fost convinși oamenii
Articolul anterior
Doi soți din Nisporeni, găsiți fără suflare în propria casă
Articolul următor