A atacat-o într-un bar fără să știe că e campioană la box. Ce a urmat, a fost o nebunie

Ebanie Bridges (35 de ani), campioană mondială IBF la box, la categorie 53 de kilograme, este des criticată pentru aparițiile sale, mai mult decât provocatoare, însă a avut parte și de un episod în care a fost atacată fizic, în afara ringului, scrie digisport.ro.

Sportiva a povestit că, în trecut, când se afla într-un bar a fost implicată într-o altercație fizică, pornită de la o situație care, în mod normal, nu ar fi trebuit să ducă la o bătaie.

Concret, australianca i-a cerut unei fete să nu îi mai invadeze spațiul personal, iar până la o bătaie în toată regula nu a fost decât un pas.

Având în vedere faptul că are multe antrenamente de box în spate, despre care, foarte probabil, cea care a lovit-o nu știa, Ebanie Bridges a avut câștig de cauză, însă doar după o bătaie în urma căreia, spune sportiva, a curs și sânge.

”Am avut o dată o bătaie într-un bar. Era un grup de cinci fete. I-am spus uneia ‘poți să te muți puțin? Continui să mă atingi când vorbești’.

Au intervenit toate: ‘Oh, te atingem?’. Și au început să mă înjure. Eu nu sunt genul care să pornească o bătaie, nu mă enervez ușor. Prietena mea a început să se ne enerveze. Contrele au continuat, așa că mi-am dat ceasul joc.

Nici nu știu cum s-a ajuns aici, dar stăteam jos și simțeam că sunt lovită foarte puternic. Nu puteam face nimic, pentru că îmi protejam fața cu o mână. Am simțit că mă mușcă, așa că mi-am băgat degetele în gura ei. A fost sânge peste tot, a fost o nebunie. M-am ridicat și aveam urme de dinți pe mână. Apoi am plecat din club.

A fost o nebunie, țin minte că am mers la restaurant și aveam părul vraiște și eram plină de sânge pe mâini”, a povestit Ebanie Bridges, citată de Daily Mail.

Ebanie Bridges a transmis că, la scurt timp, a fost confruntată de iubitul fetei pe care tocmai o bătuse.

”Țin minte că mă curățam și a venit o prietenă la mine și m-a întrebat ‘ce i-ai făcut fetei ăleia?’. A venit și iubitul ei la mine și m-a întrebat același lucru. Ea stătea acolo și sângera, probabil că i-am rupt gingia sau ceva”, a transmis australianca.

Aproape 2.500 de protestatari contra mobilizării lui Putin, arestați în Rusia

Numărul celor arestați în Rusia pentru că au protestat împotriva mobilizării militare parțiale a ajuns la aproape 2.500, iar manifestațiile de protest s-au răspândit în 35 de orașe ale țării, într-un moment când chiar și voci pro-Kremlin au pus sub semnul întrebării modul cum se aplică ordinul de mobilizare, scrie moldova.europalibera.org.

Până pe 25 septembrie fuseseră arestați 2.353 de oameni, și cel puțin alți 141 pe 26 septembrie, potrivit organizației carmonitorizează arestările politice din Rusia OVD-Info. Serviciul Realități Caucaziene al Europei Libere a relatat că poliția din republica federativă rusă Daghestan a dispersat duminică un grup de oameni care-și explimau la Mahaickala nemulțumirea față de decretul de mobilizare.

Protestele au izbucnit în întreaga Rusia la câteva ore după ce Vladimir Putin a anunțat pe 21 septembrie că a semnat decretul de mobilizare parțială pentru a întări trupele rusești din Ucraina, în urma înfrângerilor suferite după contra-ofensiva declanșată de armata ucraineană pe 6 septembrie în estul și sudul Ucrainei.

Autoritățile ruse spun că mobilizarea parțială va chema la arme aproximativ 300.000 de rezerviști, oameni cu experiență militară relevantă.

Decizia Kremlinului de a mobiliza noi forțe pentru războiul neprovocat pe care l-a declanșat în Ucraina – și care a ucis cam 80.000 de ruși până acum – a stârnit mânia unei părți a populației ruse.

Pe 24 septembrie, Putin a promulgat legea aprobată de Duma de stat care înăsprește pedepsele pentru capitulare voluntară, distrugerea armamentului din dotare, dezertare sau insubordonare, dacă aceste infracțiuni sunt comise în timp de mobilizare militară, sau situaţii de luptă.

Mobilizarea i-a făcut pe mii de ruși să încerce să-și părăsească țara, și a provocat critici după ce au apărut relatări privind mobilizarea forțată a unor bărbați cu vârste care depășesc limita prevăzută pentru recrutare, sau sunt inapți medical pentru serviciul militar .

Într-o postare pe Telegram pe 25 septembrie, președinta Consiliului Federației (camera superioară a Parlamentului de la Moscova), Valentina Matvienko a spus că aceste excese sunt inacceptabile și că e absolut normal ca ele să declanșeze reacții contrare în societate.

Iar luni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, a recunoscut că au existat erori la chemarea sub arme, spunând că ele vor fi corectate de guvernatorii regionali și de ministerul Apărării.

Spînu explică ce se poate întâmpla dacă Rusia ne va sista livrarea gazelor: „Indiferent de scenariu, în luna octombrie suntem asigurați”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, susține că gigantul rus Gazprom încă nu a confirmat livrarea de gaze naturale pentru R. Moldova pentru luna octombrie 2022. Potrivit ministrului, discuțiile continuă, iar în următoarele zile vom afla dacă țara noastră va primi sau nu gaz din Rusia. Totuși, Andrei Spînu spune că dacă din 1 octombrie Gazprom sistează livrarea de gaze naturale, R. Moldova are „rezerve de aproximativ 35 de milioane de metri cubi” care „ar putea fi suficiente pentru luna octombrie”. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la ProTV, scrie zdg.md.

„Menținem comunicarea (cu Gazprom n. red.) și vom vedea în zilele următoare dacă vor livra sau nu (gaze naturale după 1 octombrie n. red.).

(…) Guvernul face tot posibilul ca să avem în continuare gaz. Avem rezerve de aproximativ 35 de milioane de metri cubi. Din 1 octombrie, dacă nu vom primi gaz de la Gazprom, acest gaz (din rezervă n. red.) va fi utilizat și livrat cetățenilor. (…) Indiferent de scenariu, pentru luna octombrie noi suntem asigurați, acelea rezerve, plus trecerea Termoelectrica pe păcură și mai sunt alte întreprinderi care pot trece pe păcură. Această cantitate pe care o avem în rezerve ar putea fi suficientă pentru luna octombrie”, explică Andrei Spînu.

Prețul de achiziție a gazelor naturale importate de R. Moldova în luna septembrie este de circa 1 882 de dolari pentru o mie de metri cubi, adică cu peste 424 de dolari mai mult decât în luna august.

În toamna anului 2021, contractul dintre Moldovagaz și Gazprom a fost prelungit pe cinci ani, în baza unei formule de preț „propuse de partea moldovenească”. Livrările de gaze naturale conform noului contract au început din 1 noiembrie 2021. De atunci, prețul pentru gazele naturale a fost majorat de câteva ori, mai scrie sursa citată.

În Italia, un avion a fost distrus de fulger. Piloții au fost nevoiți să efectueze o aterizare de urgență

Un avion al companiei aeriene EasyJet a fost lovit de fulger în timpul unui zbor efectuat duminică, 25 septembrie 2022, provocând panică în rândul celor 90 de pasageri prezenți la bord.

Este prima dată în ultimii 15 ani când un avion este lovit de fulger în zbor, în Italia, relatează ziarul italian Corriere del Mezzogiorno.

Conform sursei citate, aeronava companiei EasyJet a decolat ieri de la Milano și se îndrepta spre Napoli, dar o furtună care s-a abătut asupra regiunii Campania a împiedicat-o să mai ajungă la destinație.

Un fulger, care a lovit o aripă a avionului în timpul zborului, i-a constrâns astfel pe piloți să devieze de la traseu și să efectueze o aterizare de urgență pe aeroportul Karol Wojtyla din Bari, în regiunea Puglia.

Din fericire, nici cei 90 de pasageri, și nici personalul de bord nu au fost răniți în timpul acestui incident, dar s-a creat panică mare în rândul acestora.

Pasagerii au fost transportați ulterior cu un autocar la Napoli, mai precizează sursa citată.

sursa

Barack și Michelle Obama s-au întors la Casa Albă. Cei doi au fost invitați pentru a-și dezveli portretele oficiale
Articolul anterior
Doliu în Marea Britanie, dar și pentru toți cei care au iubit-o! Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață
Articolul următor