A avut o sarcină extrauterină? Irina Rimes a dezvăluit adevărul

Irina Rimes a stat de vorbă cu corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari, și el basarabean stabilit la București, despre viața de la Chișinău, despre cea mai recentă operație suferită și despre statutul său de vedetă.

separator
Recent, Irina, a avut parte de un eveniment nefericit, după ce a fost nevoită să se interneze de urgență într-un spital din România, chiar în preajma Revelionului 2020.

”A fost o problemă destul de gravă, care s-a rezolvat chirurgical. (…) Da, am spus că am avut o problemă ginecologică, n-am avut avort sau sarcină extrauterină sau orice fel de chestie legată de .. cancer. Sunt ok, sunt sănătoasă, dar, ca orice femeie, mai am și eu uneori probleme”, a spus ea în emisiunea ”Interviurile lui Vitalie”, difuzată exclusiv online pe www.stirileprotv.ro. Artista spune că, pe tot parcursul internării la spital, nu a fost nevoită să plătească nicio ”atenție” cadrelor medicale pentru a beneficia de îngrijiri, în ciuda percepției publice despre sistemul de sănătate din România, care, de cele mai multe ori, este una legată de corupție. Tot ce le-a dat Irina Rimes asistentelor și medicilor au fost … ”niște bomboane”.

”Eu n-am plătit, credeți-mă pe cuvânt. Să de aici Dumnezeu un fulger, să .. Nu am dat nicio atenție și n-am plătit nimănui nimic. În momentul în care am ieșit din spital, zic, ce trebuie să plătesc? Pentru că eu am asigurare medicală. Zic, ce trebuie să plătesc? Plătesc ceva? Zice, doamnă, nu trebuie să plătiți nimic, urgența în România este gratis pentru oricine, deci puteți pleca acasă liniștită. Am lăsat niște bomboane, pentru că mi-a lăsat mama niște bomboane mie și am lăsat câte o bombonică pentru fiecare asistentă care a avut grijă de mine. În rest .. n-am plătit nimic. Lumea poate se plânge pentru că are motive. Eu n-am motive să mă plâng, momentan.”

Deși pare o glumă, la începutul venirii sale în România, Irina Rimes a avut nevoie de ajutor ca să înțeleagă glumele românilor.

”Umorul moldovenesc cu umorul românesc, n-are nicio treabă. Și observ cel mai mult lucrul ăsta acum, când vine fratele meu din ce în ce mai des în România și iese cu prietenii mei, cu trupa mea, cu băieții mei și se înțeleg foarte bine în afară de glume.” – spunea ea, care explică acest lucru prin faptul că în Republica Moldova, unde a crescut, era popular umorul din .. Rusia.

Întrebată cum i se pare Chișinăul față de București, Irina Rimes a fost sinceră: ”Chișinăul e un pic comunist, așa, ca imagine. Chiar și oamenii sunt un pic comuniști, dar nu în sensul rău al cuvântului. Dar uneori în sensul rău al cuvântului.”

În opinia sa, moldovenii nu au încă suficient curaj să spună lucrurilor pe nume, așa cum se întâmplă în România.

Irina Rimes: ”Eu cred că oamenii de peste Prut încă sunt speriați să deschidă gura, să spună un adevăr. Aici nu, aici e diferit și aici am simțit-o …nici măcar venind aici, făcând cunoștință cu românii care au venit în Chișinău. Aici, oamenii sunt mult mai deschiși, mai rebeli. Asta cred că vine din sistem, așa a educat sistemul populația. Iar România a cam deschis ochii, probabil, după Revoluție încoace.”

Deși este foarte cunoscută în România, în special datorită participării în calitate de jurat la emisiunea ”Vocea României”, difuzată la Pro TV, Irina Rimes spune că merge cu trotineta prin București, călătorește cu metroul sau folosește cursele obișnuite aeriene fără să îi fie teamă că va fi asaltată de fani cu cereri de selfie-uri.

Secretul ei constă în imaginea pe care o abordează atunci când iese în public, mai exact .. își ascunde bretonul sub o căciulă sau o șapcă, astfel că… nimeni nu o mai recunoaște. Poți citi interviul integral pe www.stirileprotv.ro.

15 fotografii uimitoare care arată schimbările remarcate odată cu trecerea timpului
Articolul anterior
Incendiu puternic în Capitală. Un apartament cu trei camere, făcut scrum
Articolul următor
Alte articole interesante