A decedat medicul Veronica Grosu, șefa Secției medicină de familie din cadrul AMT Centru

Veronica Grosu, șefa Secției medicină de familie din cadrul Asociaţiei Medicale Teritoriale Centru (AMT Centru), a decedat din cauza complicațiilor infecției COVID-19.

Informația a fost confirmată pentru IPN de către consilierul în comunicare al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat.

Veronica Grosu avea 61 de ani și suferea de o formă gravă de COVID-19. Ea a fost internată la spital pe 24 septembrie.

Colectivul AMT Centru a transmis condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor în legătura cu trecerea prematură în eternitate a Veronicăi Grosu.

„Pentru noi toți durerea și pierderea sunt mari, a plecat un om care și-a dedicat sufletul și viața pentru binele pacienților și a celor dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace si liniște”.

Ala Nemerenco, ex-ministră a Sănătății, a scris pe Facebook:

„A plecat dintre noi și Veronica Grosu, un medic și Om cu literă mare, șefă de secție la AMT Centru. Atât de energică, pozitivă, veselă, înțelegatoare, plină mereu de viață, săritoare la nevoie, competentă, muncitoare.

Nu există cuvinte care ar putea reda ce simți când pleacă oamenii nu doar cunoscuți, dar colegii cu care ai muncit alături, prietenii, rudele. Voi, cei de sus, încă nu ați simțit aceasta?! Nu ați înmormântat încă pe nimeni?

Veronica nu trebuia să moară. Veronica a luptat atât de mult să trăiască. Sunt multe de spus aici. Drum lin spre cele veșnice, dragă Veronica… 

Și Dumnezeu să ne ierte pe noi că ai plecat. Atât de devreme. Condoleanțe familiei îndurerate”, a declarat Ala Nemerenco. 

În câțiva ani, vor putea fi realizate călătorii oriunde pe glob în mai puțin de o oră
Articolul anterior
Mai mulți bărbați din Capitală, internați cu Covid, le-au făcut o surpriză medicilor
Articolul următor
Alte articole interesante