A fost desemnată cea mai bine îmbrăcată femeie

Revista Vogue a alcătuit topul celor mai bine îmbrăcate femei din Statele Unite din acest an. Din clasament au

separator
făcut parte actriţa Kristen Stewart şi sora mai mică a cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, scrie realitatea.net.

Topul realizat de Vogue este condus de actriţa Emma Stone, aceasta fiind desemnată cea mai bine îmbrăcată femeie din Statele Unite ale Americii.

Actriţa în vârstă de 24 de ani, a făcut senzaţie în filmul „Culoarea sentimentelor/ The Help” din 2011, depăşind-o în acest top pe Rooney Mara – protagonista din filmul „Fata cu un dragon tatuat/ The Girl With The Dragon Tattoo” – şi pe actriţa Leelee Sobieski, clasate pe locul al doilea, respectiv al treilea.

Pe poziţia a patra se află actriţa Zoe Saldana, iar Lauren Santo Domingo ocupă locul al cincilea. Locul al şaselea este ocupat de sora mai tânără a cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, iar actriţa Kristen Stewart, protagonista filmelor din franciza „Amurg/ Twilight”, ocupă locul al şaptelea.

Următoarele poziţii din Topul 10 al celor mai elegante femei din Statele Unite sunt ocupate de jurnalista Lily Kwong, Kimberly Chandler – soţia unui renumit jucător american de baschet şi modelul Dree Hemingway. Actriţa Emma Stone, care joacă în filmul „Uimitorul Om-Păianjen” (2012) alături de iubitul ei, Andrew Garfield, a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată femeie din lume în anul 2012 şi de editorii revistei InStyle.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Gheorghe Urschi- desemnat Artist al Poporului
Articolul anterior
Reîntinerire garantată a tenului tău!
Articolul următor
Alte articole interesante