A fost desemnată FEMEIA ANULUI 2012

Cântăreața americană Katy Perry a fost desemnată , de către editorii revistei Billiboard, femeia anului 2012. Ea va primi acest premiu la gala 2012 Billiboard Women in Music, ce va avea loc la New York, pe data de 30 noiembrie.

separator

Chiar dacă ultimul an a fost extrem de agitat, artista divorţând de actorul britanic Russell Brand, Katy Perry a reuşit să transforme această despărţire într-un single de success”Part Of Me” şi într-un film 3D intitulat “Katy Perry:Part Of Me”. În acest film a vorbit despre succesele și eșecurile din viața ei privată și profesională.

Potrivit revistei Billboard, Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite. Printre hiturile ei se numără piese precum „Firework”, „California Gurls”, „E.T.” şi „Hot N Cold”, extrase de pe albumul ei de debut „One Of The Boys” din 2008 şi de pe albumul „Teenage Dream” din 2010.

Are 27 de ani, scoate hit după hit, se reinventează, este feminină, rămâne mereu în fruntea topurilor muzicale, reuşind ca în perioada mai 2011 – mai 2012 să scoată un profit de 45 de milioane de dolari, fiind astfel declarată de revista Forbes una din cântărețele cu cel mai mare venit.

Sursa: gindul.info

Lulu Johnson îşi lansează propria colecţie de îmbrăcăminte
Articolul anterior
Donează sânge pentru viață!
Articolul următor
Alte articole interesante