A fost desemnată FEMEIA ANULUI 2012

Cântăreața americană Katy Perry a fost desemnată , de către editorii revistei Billiboard, femeia anului 2012. Ea va primi acest premiu la gala 2012 Billiboard Women in Music, ce va avea loc la New York, pe data de 30 noiembrie.

separator

Chiar dacă ultimul an a fost extrem de agitat, artista divorţând de actorul britanic Russell Brand, Katy Perry a reuşit să transforme această despărţire într-un single de success”Part Of Me” şi într-un film 3D intitulat “Katy Perry:Part Of Me”. În acest film a vorbit despre succesele și eșecurile din viața ei privată și profesională.

Potrivit revistei Billboard, Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite. Printre hiturile ei se numără piese precum „Firework”, „California Gurls”, „E.T.” şi „Hot N Cold”, extrase de pe albumul ei de debut „One Of The Boys” din 2008 şi de pe albumul „Teenage Dream” din 2010.

Are 27 de ani, scoate hit după hit, se reinventează, este feminină, rămâne mereu în fruntea topurilor muzicale, reuşind ca în perioada mai 2011 – mai 2012 să scoată un profit de 45 de milioane de dolari, fiind astfel declarată de revista Forbes una din cântărețele cu cel mai mare venit.

Sursa: gindul.info

Alertă meteo de ploi torențiale cu descărcări electrice și vijelie, emisă în Moldova

Meteorologii au emis cod galben de instabilitate atmosferică. Avertizarea este valabilă în intervalul 13 august și până pe 14 august, ora 04:00.

Furtuna Genesis loveşte Grecia: Inundaţii şi furtuni puternice - Stiri.md

În intervalul menționat, pe arii extinse, se prevăd descărcări electrice, izolat cu averse puternice (15-25 l/m2).

Moscova cere Tiraspolului să ia măsuri urgente pentru a ”proteja” regiunea de Republica Moldova

Moscova îndeamnă autoritățile separatiste de la Tiraspol să întreprindă de urgență măsuri suplimentare pentru a ”proteja teritoriul și populația regiunii” de pericolele din exterior, în contextul situației complicate din regiune, scrie Novosti PMR, conform deschide.md.

Parlamentul Republicii Moldova - Chişinău

O recomandare în acest sens, care include acțiuni și termene concrete, elaborate de deputații ruși Alexandr Rakitin și Vladimir Djabarov, a fost prezentată deja Tiraspolului, și a fost elaborată după lucrările mesei rotunde ”Participarea Federației Ruse la operațiunea de menținere a păcii în Transnistria. 30 de ani de pace și stabilitate în regiune”, care a avut loc la Moscova la finele lunii iulie.

Autorii rezoluției solicită Ministerului rus de Externe ”să elaboreze un set de măsuri împotriva R. Moldova în cazul unor acțiuni neprietenoase împotriva contingentului rus de menținere a păcii” din regiune, ”să consolideze activitatea de informare” și ”să continue îmbunătățirea serviciilor consulare pentru cetățenii ruși care locuiesc în Transnistria”.

În particular, Ministerului Apărării al Federației Ruse i se pune în sarcină să ”implementeze toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța forțelor ruse de menținere a păcii și a cetățenilor ruși” din stânga Nistrului.

Potrivit aceluiași document, Tiraspolul urmează să interacționeze cu Ministerul de Externe și cu Ministerul Apărării de la Moscova ”în ceea ce privește îmbunătățirea cadrul de reglementare pentru asigurarea regională și consolidarea securității naționale a Federației Ruse”.

Amintim că la lucrările mesei rotunde din iulie în Consiliul Federației Ruse au participat liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski și pretinsul ministru de externe al regiunii separatiste, Vitaly Ignatiev, învinuiți de autoritățile constituționale de la Chișinău că au făcut o serie de declarații calomnioase la adresa R. Moldova.

Maia Sandu, în drumeție la Orheiul Vechi împreună cu tinerii stagiari de la președinție

Președinta Maia Sandu a schimbat astăzi ținutele de birou pe adidași și un costum sport. Șefa statului, împreună cu tinerii care efectuează stagiul practic la Președinție, au luat la pas stâncile și potecile uimitoare de la Orheiul Vechi.

Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

”Astăzi, împreună cu stagiarii de la Președinție, am fost în drumeție la Orheiul Vechi. Am mers pe jos, pe stânci și prin pădure, de la Butuceni până la Furceni. 

De-a lungul traseului, ne-am bucurat de priveliștea unică pe care ne-o oferă regiunea. 

A fost o zi frumoasă, iar la despărțire am convenit să repetăm această experiență”, a declarat Maia Sandu, pe pagina sa oficială de facebook.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 15 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane în picioare şi cer
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane stând jos, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu natură

Lulu Johnson îşi lansează propria colecţie de îmbrăcăminte
Articolul anterior
Donează sânge pentru viață!
Articolul următor