A fost lansat concursul Premiul Național pentru vârstnici “Pentru o viață activă la orice vârstă”, ediţia 2020

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale lansează Concursul Premiul Național pentru vârstnici “Pentru o viață activă la orice vârstă”, ediţia 2020. La concurs pot participa vârstnicii de 60 de ani și peste, care au realizat performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport, tehnologii informaționale, etc.

separator

Doritorii de a participa la concurs pot expedia dosarele până la data de 4 septembrie 2020. Comisia de examinare va analiza dosarele participanților la concurs şi va nominaliza premianţii până la data de 12 septembrie 2020.

Dosarul trebuie să conțină:

• – numele, prenumele candidatului/ei;

• – denumirea completă a instituţiei/persoanei care înaintează dosarul la concurs confirmată prin semnătură (ştampilă, după caz);

• – materialele care demonstrează performanțele în domeniile specificate;

• – curriculum vitae;

• – copia buletinului de identitate a candidatului/ei;

• – o scrisoare de recomandare.

Concursul Premiului Național pentru vârstnici este instituit de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și se acordă cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vârstnice. Câștigătorilor li se vor înmâna ,,Diplome de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru Vârstnici” şi un premiu bănesc.

Dosarele pot fi expediate la adresa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe str. Vasile Alecsandri 2, mun. Chișinău sau la adresa electronică olga.gotmaniuc@msmps.gov.md, cu mențiunea Concursul național de acordare a Premiului Național pentru Vârstnici ’’Pentru o viață activă la orice vârstă’’. Regulamentul concursului îl găsiți mai jos.

Pentru mai multe detalii, apelați la numerele de telefon 022 268 857, 022 268 875 sau la adresa de email: olga.gotmaniuc@msmps.gov.md. Vezi regulamentul de participare aici.

China: cel puțin 21 de elevi au murit după ce un autobuz a căzut într-un lac artificial
Articolul anterior
La grădiniță vor merge doar copii cu ambii părinți care muncesc, fiind necesară prezentarea unui act de la locul de muncă
Articolul următor
Alte articole interesante