,,A jucat atâta tragedie”. Buzova, acuzată de hype de către Borodina

Ksenia Borodina, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre problemele din viața Olgăi Buzova, în vârstă de 35 de ani. Prezentatoarea TV crede că colega ei face hype, adică dramatizează excesiv situația pentru a atrage atenția fanilor. Cele două erau odată bune prietene.

În această săptămână, dispariția lui Buzova a făcut mult zgomot: vedeta nu a contactat timp de două zile. Abia ieri a recunoscut că se află în spital, unde a fost operată de urgență.

Fanii show-ului „Dom-2” erau îngrijorați pentru ea. Cu toate acestea, Olga a asigurat că nu este încă pregătită să-și dezvăluie diagnosticul, iar cu un astfel de comportament, vedeta TV a adăugat doar combustibil bârfelor.

Acum, Borodina a povestit ce crede despre asta. Nu a numit un nume, dar era clar despre cine vorbea exact.

„Este atât de ciudat încât oamenii fac hype de la nimic. Îi urmăresc și sunt îngrozită, cum să joci atâtea tragedii de la zero. Mi-au scris și mie că îmi place să fac hype. Eu? Eu nici nu știu cum am ajuns în această listă?”, a spus Borodina.

O tânără din Italia a fost injectată, din greșeală, cu un întreg flacon Pfizer, care conține 6 doze de vaccin. Femeia a fost plasată sub observație
Articolul anterior
Studiu: Un medicament pentru hepatita C suprimă puternic coronavirusul
Articolul următor
Alte articole interesante