A lăsat-o pe Roxana Ionescu pentru Nicoleta Luciu!

Câştigătorul celui de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, George Boghian, şi-a început activitatea profesională. Tânărul de 21 de ani a fost cooptat în trupa de dansatori a Nicoletei Luciu. 

separator

 Astfel, alături de Luciu, George a dansat miercuri seară, la „Happy Hour”. Din trupa de dansatori a vedetei mai fac parte Hainer, fostul ei partener de la „Dansez pentru tine”, și partenera lui Hienă, de la acelaşi concurs.

După ce a ieşit învingător la concursul de pe Pro TV, toamna trecută, lui George i-a revenit un premiu de 60.000 de euro. Totuşi, pâna la încasarea banilor, dansatorul s-a mutat alături de Roxana Iliescu, alături de care a şi câştigat show-ul.

George Boghian provine dintr-o familie destrămată.S-a născut  într-o familie cu şapte copii din Dorohoi. Cu un tată violent şi bolnav, George, ca și cei mai mulţi dintre fraţii lui, nu a avut şansa unei copilării frumoase. A ajuns într-un centru de plasamanet. O parte dintre fraţii lui nu au rezistat în orfelinat şi au fugit, iar una dintre surori şi-a pierdut viaţa.

 Sursa: http://www.click.ro

Poze inedite cu Shakira în ultimele luni de sarcină!
Articolul anterior
Viorica Demici: ”Când pleci departe, totul devine posibil”
Articolul următor
Alte articole interesante