A născut de 4 ori, dar e mândră de cum arată corpul ei. Cum arată femeia care a început să se iubească abia după divorț

Sarah Nicole Landry, mămică a 4 copii, își dorește ca toate femeile care au devenit mame să își iubească corpul așa cum și-l iubește ea.

Sarah este bloggeriță și deține o pagină de Instagram de mare succes, unde scrie despre iubirea de sine și unde postează fotografii inspiraționale cu ea însăși.

De asemenea, ea este o soție și o mamă iubitoare, și vorbește deschis despre toate luptele feminității și maternității.

Calea spre iubirea de sine a început cu un divorț

Până într-un moment crucial din viața ei, Sarah era foarte atentă la postările ei de pe Instagram și s-a asigurat că maschează orice defect fizic. Toate aceste lucruri s-au întâmplat când mămica era în mijlocul unui divorț.

Ea a spus: „Eram foarte slabă și bolnavă, stresată și, totuși, toată lumea m-a felicitat pentru cât de bine arătam. A devenit o bătălie mentală atunci când a trebuit să-mi revin, dar m-a ajutat să înțeleg că a fi slabă nu înseamnă a fi fericită.”

Femeia a aflat, accidental, cel mai mare adevăr din viața ei

Povestea lui Sarah despre pierderea în greutate s-a dovedit a fi departe de un basm. După cum a mărturisit ea, astfel de povești încep întotdeauna cu o femeie tristă și se termină cu o femeie fericită. Ea a avut tulburări de alimentație și s-a confruntat cu anxietatea.

Mămica își amintește că a trebuit să facă un drum lung pentru a-și schimba starea interioară și, în mod surprinzător, copiii ei au ajutat-o în acest sens. După prima ei ședință foto, fiica ei mijlocie i-a spus: „Mamă, toată lumea te iubește pentru că ai slăbit”. Și acesta a fost acel semnal de trezire de care Sarah avea nevoie.

Satisfacția față de corpul ei i-a adus fericirea

Acum Sarah, mamă de 4 copii, emană o încredere imensă în fotografiile ei complet needitate. Ea își arată vergeturile, formele și celulita, și o face cu mândrie. Ea s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al ei, Shane, de la care primește încredere, susținere și iubire.

Pagina de Instagram a lui Sarah a fost o gură de aer proaspăt pentru multe femei. Ea primește zilnic o mulțime de comentarii de la oameni care îi spun că este o persoană „care salvează vieți”. Sarah i-a învățat pe oameni să-și transforme ura în dragoste, atunci când vine vorba de propriul lor corp.

sursa: www.suntmamica.ro

Un copac a căzut peste mașina unei familii. Copilul a murit, părinții la spital

Accidentul a avut loc sâmbătă, 4 februarie, la intrarea în Reșița, România, după ce un copac a căzut peste autoturismul în care copilul se afla împreună cu familia, informează Opinia Timişoarei.

Un copac a căzut peste mașina unei familii. Copilul a murit, părinții la spital

Maşina care se afla în mers a fost distrusă de copacul rupt de vântul puternic, potrivit sursei citate. Băiatul rănit, în vârstă de 14 ani, a fost transportat de urgenţă la spital. Ulterior, acesta a decedat.

„În această după-amiază, la ora 16:20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcția Cuptoare către Reșița, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgență la spital. La orele 18:10 a fost declarat decesul baiatului.

În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”, au transmis autorităţile.

Un avion de luptă al SUA a doborât balonul spion chinezesc, deasupra Oceanului Atlantic

Statele Unite au doborât, sâmbătă, balonul chinezesc care a intrat în spaţiul aerian al țării. Dispozitivul a căzut în apropierea coastei Carolinei de Sud, potrivit Fox News.

Balon

Balonul chinezesc, despre care Pentagonul susţine că este un balon „spion”, a fost doborât de un avion de luptă al armatei americane, deasupra Oceanului Atlantic.

Anterior, preşedintele american Joe Biden a declarat că Statele Unite se vor „ocupa” de balonul chinez, fără a da mai multe detalii.

„Ne vom ocupa de aceasta”, a spus Biden, căruia i s-a cerut să reacţioneze la acest caz, care a provocat o răceală în relaţiile dintre Washington şi Beijing precum şi amânarea unei vizite a şefului diplomaţiei americane Antony Blinken în China.

Iar traficul aerian a fost suspendat pe trei aeroporturi din sud-estul Statelor Unite ca măsură de „securitate naţională”, a anunţat sâmbătă Autoritatea americană de reglementare a aviaţiei civile (FAA).

„FAA a suspendat plecările şi sosirile pe Aeroportul Wilmington (Carolina de Nord), Aeroportul Internaţional Myrtle Beach şi Aeroportul Internaţional Charleston (Carolina de Sud) în cadrul unei măsuri de securitate naţională luate de Departamentul american al Apărării”, a indicat FAA într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Înițial, americanii au decis să nu doboare balonul din cauza riscurilor pe care le prezintă posibilele resturi pentru oamenii de la sol, așteptând ca dispozitivul să ajungă deasupra Oceanului.

Beijingul a recunoscut că este într-adevăr un dispozitiv venit din China, dar a dat asigurări că este o „aeronavă civilă, folosită în scopuri de cercetare, în principal meteorologice”.

Aparatul ar fi „deviat de la traiectoria sa”, a adăugat un purtător de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, exprimând „regretele” ţării sale pentru această încălcare „involuntară” a spaţiului aerian american.

Balonul a zburat în special peste statul Montana (vest), unde se află silozuri cu rachete nucleare, înainte de a se deplasa spre est.

sursa

Operațiune mixtă a medicilor și salvatorilor. O femeie a fost transportată de urgență din Polonia în Republica Moldova

O femeie, cetățeană a Republicii Moldova, a fost transportată de urgență din Polonia în R.Moldova cu echipajul SMURD. Femeia, în vârstă de 54 de ani, suferise în urma unui accident rutier și avea nevoie de îngrijiri medicale. Operațiunea transfrontalieră a fost efectuată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu lucrătorii medicali ai Institutului de Medicină Urgentă.

Femeia a fost stabilizată inițial de medicii din Polonia și spitalizată în orașul Ostrow Mazowecka.

Ulterior, în urma comunicării între autoritățile medicale din R.Moldova și Polonia s-a luat decizia ca femeia să fie adusă la Institutul de Medicină Urgentă  pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Astfel, echipajul mixt de medici și paramedici a transportat în siguranță pacienta la Chișinău prin intermediul unei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă.

Pe parcursul drumului, femeia nu a suportat complicații fiind permanent monitorizată. 

Potrivit IGSU aceasta este a doua misiune terestră transfrontalieră SMURD realizată pentru cetățenii din țara noastră.

Moștenire genetică de invidiat. Mama, model blond cu ochii albaștri, iar tatăl – fotbalist nigerian
Articolul anterior
Limba română este a treia cea mai vorbită limbă din Anglia şi Ţara Galilor
Articolul următor