A pierdut lupta cu kilogramele? Jasmin, criticată de fani. Ce le-a răspuns artista?

De Anul Nou pe vechi interpreta Jasmin, soția deputatului moldovean Ilan Shor, i-a felicitat pe fani cu ocazia sărbătorii și a publicat un fragment din spectacolul ei de la concertul de Anul Nou, care a fost transmis pe canalul Rusia-1. Vâzând imaginile, fanilor li s-a trezit intenția de a critica înfățișarea artistei. Potrivit admiratorilor, Jasmin, care s-a lăudat mereu cu o siluetă de invidiat, ar fi adăugat peste zece kilograme.

Jasmin a ales o rochie strălucitoare pentru spectacol, cu un șliț adânc pe picior și un decolteu generos. În opinia fanilor, artista a riscat cu o astfel de alegere, deoarece nu este un secret faptul că paietele fac vizual silueta mai voluminoasă. Mai mult, strălucirea lor accentuează inevitabil părțile proeminente ale corpului.

„Rochia este groaznică, slăbește, Jasmin! Te-ai îngrașat”, a scris un fan mai îndrăzneț. Artista a reacționat deja la comentariile acide de pe Instagram. Ea a încercat să le transmită fanilor că criticile lor sunt lipsite de tact. Jasmine a intrat în dialog cu fanii, încercând să-i pună la locul lor.

,,Куда мне до Вас, эталон дворянской вежливости и красоты Венеры!” („Nici nu îndrăznesc să mă ridic la înălțimea voastră – standardul politeții nobile și frumusețea Venerei!”, a scris în replică Jasmin, mamă a trei copii, încercând să-i intimideze pe cei care scriu despre schimbările în aspectul ei.

Fanii au continuat să comenteze despre rochia „eșuată” a lui Jasmin. Dar sunt și din cei cărora le plac formele feminine mai voluptoase. În comentarii, poți găsi un număr mare de complimente, inclusiv de la cei care s-au săturat să se uite la artiști slabi, în pragul anorexiei.

sursa

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat. Primele imagini
Articolul anterior
Maia Sandu a participat astăzi la întrunirea online cu peste 250 de diplomați ai Republicii Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante