A rămas pe drumuri. O profesoară din Moldova, înșelată după ce a fost anunțată că va primi în dar 250.000 de dolari

Viorica Chetrari, o profesoară din Rezina, a rămas pe drumuri după ce i s-a propus o adevărată avere. Drama femeii a început după ce a văzut un mesaj pe Facebook în care a fost anunțată că va primi în dar 250.000 de dolari.

separator

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Vorbește Moldova, scrie stiri.md.

„Cazul a avut loc înainte de Paște. Pe Facebook am văzut un mesaj că o companie donează 250.000 de dolari în R. Moldova. Nu era un mesaj privat. Am deschis anunțul unde era poza unei doamne bătrâne. Eu i-am scris doamnei să doneze banii acolo, în Franța, căci acum e pandemie. Ea mi-a zis că tatăl ei a locuit în R. Moldova și de aceea vrea să doneze banii în Moldova. Mi-a zis că are companii de producere a roșiilor în Italia, Franța și Polonia”, a povestit femeia.

Femeia a asigurat-o pe moldoveancă că este vrednică pentru averea sa și că nu are zile de gândit, întrucât zilele îi sunt numărate. „I-am zis: doamnă, eu nu sunt de acord cu așa sumă de bani. Eu mă tem de așa bani, căci n-am avut niciodată așa sumă”, mărturisește femeia.

La scurt timp profesoara a fost contactată de niște persoane care s-au prezentat drept avocații și managerii bătrânei, care urmau s-o ajute pe femeie în procesul de perfectare a actelor.

„Mi-au zis să transfer 365 de euro pentru perfectarea certificatului de donație. O taxă de peste 15.000 de euro mi-au zis să achit pentru vizualizarea banilor în cont. Am luat și credit din bancă. De fiecare dată întrebam dacă aceasta e ultima taxă. În total am transferat acestor oameni peste 25.000 de euro timp de 2 luni de zile”, a declarat femeia printre lacrimi.

Femeia, mamă a 3 copii, susține că escrocii încă îi mai scriu și cer bani de la ea. Rudele Vioricăi Chetraru nu înțeleg cum femeia în vârstă de 42 de ani a căzut atât de ușor în capcana escrocilor. (sursa video: prime.md)

Un parc din Chișinău va avea cabine de schimb și de duș
Articolul anterior
Cum să previi cancerul prin alimentație: 7 sfaturi de care să ții cont
Articolul următor
Alte articole interesante