A rămas văduvă peste doar 10 minute după ce a spus ”Da”. O mireasă, în stare de șoc după ce mirele s-a prăbușit și a murit chiar la nuntă

O nuntă din Nebraska, SUA, s-a transformat într-o tragedie după ce mirele s-a prăbușit chiar în timpul ceremoniei și ulterior a murit la spital, scrie digi24.ro.

Johnnie Mae Dennis și Toraze Davis tocmai își rostiseră jurămintele și se pregăteau pentru o sesiune foto, când bărbatul, în vârstă de 48 de ani, s-a prăbușit inconștient. A fost dus de urgență la spital, unde medicii i-au descoperit un cheag de sânge.

Din păcate, nu au putut să-l salveze, iar Davis a murit, potrivit The Independent. „A fost cea mai fericită zi din viața lui Toraze. Zâmbea încontinuu și vedeam cât de fericit era. Pur și simplu era cea mai frumoasă zi din viața lui”, a declarat Monica Miller, o prietenă a cuplului, pentru un post de televiziune din Omaha. Tot ea a creat și pagină pe GoFundMe, un site de donații, pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor de înmormântare. „Johnnie Mae și Toraze plănuiau să-și trăiască restul vieții împreună.

Din păcate, Toraze și-a dat ultima suflare la scurt timp după ce a spus „Da”… După cum știți, Johnnie Mae îi ajută întotdeauna pe alții. Este momentul nostru să o ajutăm și noi pe ea”, se spune în anunțul de pe GoFundMe. Rudele și prietenii s-au adunat în jurul miresei care este în stare de șoc după ce i s-a întâmplat. „Într-o secundă.

S-a întâmplat într-o secundă. S-a căsătorit și a rămas văduvă în doar 10 minute”, a declarat Jewel Roberson, prieten al celor doi miri. Toraze Davis, care a deținut o funcție de conducere la un centru de îngrijire a persoanelor cu dizabilități, va fi înmormântat pe 5 iulie.

”M-a bătut, apoi mi-a sunat părinții să vină cu sicriul să mă ia.” Drama unei tinere, nevoită să renunțe la sarcină, din cauza violenței iubitului
Articolul anterior
TikTok introduce o nouă actualizare. Părinții vor putea alege videoclipurile la care să nu aibă acces copiii lor
Articolul următor