A răpit viața unui înger. Ce mesaj a lăsat bărbatul din Fălești, care și-a ars de vie fiica de nouă ani

Bărbatul din Fălești, care și-a ars de vie fiica de nouă anișori, a lăsat un mesaj de adio pentru soția sa.

separator
Înainte de a da foc la casă, bărbatul i-a trimis un mesaj soției, aflate în Italia, scrie știri.md.

„Mariana, ce ai făcut? 10 vieți omenești pentru trădarea ta, eu am vrut să discutăm la telefon, tu nici măcar nu ai răspuns.

Îți amintești, noi am făcut un jurământ, că vom fi fideli până la moarte, eu nu mai am lacrimi, a venit timpul ca tu să suferi.

Eu știu un singur lucru: copiii vor rămâne cu mine, pentru totdeauna, adresa noastră va fi la cimitir. De ce? Tu vei avea alți copii, pe care îi vei face cu italieni. Ești o cățea, nu te-ai gândit nici măcar la copiii tăi, acum poți să dormi cu cine dorești, nimeni nu va mai sta în calea ta.

Nu te grăbi, dacă vrei alăturăte-ne, pune-ți capăt zilelor, poate vom reuși și vom fi din nou o familie fericită.

Nu știu cum vei reuși să te întorci acasă ca să-i conduci în ultimul drum pe mama, tata, soțul, copiii, nepotul…Adio, adio mama copiilor mei, tu ne-ai ucis pe toți, acum e rândul tău să suferi.”, ar fi scris bărbatul în ultimul său mesaj adresat soției.

Tragedia a avut loc la sfârșitul lunii august în satul Năvârneţ din raionul Făleşti. O fetiță de nouă anișori a murit după ce tatăl acesteia a dat foc la casă, după care s-a sinucis.

Bahtior, bărbatul care a dat foc locuinței, ar fi recurs la acest gest din gelozie, pentru că soția era plecată în Italia la muncă, iar el o suspecta de înșelăciune. Cu o săptămână înainte de tragedie, bărbatul le-ar fi spus vecinilor că în curând vor fi focuri de artificii în mahala, însă vecinii nu au înțeles despre ce merge vorba.

Un medic ginecolog filma pacientele pe ascuns și posta imaginile pe un site pentru adulți
Articolul anterior
Îngheață în case. Bătrânii de la sate nu-și pot cumpăra destule lemne pentru foc
Articolul următor