A reacţionat după ce şi-a dat de gol iubitul…

Angela Martini a reacționat după ce s-a spus că l-a dat de gol pe Dragoș Săvulescu.

Iubita lui Dragoș Săvulescu, fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini, a postat pe contul public de Instagram, la story, prima reacție după ce s-a spus că l-a dat de gol pe omul de afaceri, scrie digi24.

Angela nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat „Mykonos”. Imagini în care apărea și omul de afaceri în Mykonos, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

Fotomodelul a postat mesajul ”Besa” și un emoji cu față zâmbitoare. Besa este un vechi termen albanez, care se traduce de obicei prin ”cuvânt de onoare” sau ”a ține promisiunea”, dar poate fi tradus și ca ”demn de încredere”. Angela, cel mai probabil, a ținut să sublinieze faptul că nu ea l-a dat de gol pe Săvulescu.

Omul de afaceri se afla în vacanță, la Mykonos, alături de iubita sa, modelul Angela Martini. Dragoș Săvulescu ar fi fost prins în zona morilor de vânt a stațiunii, care este urmărită de Interpol din cauza persoanelor care au legături cu lumea interlopă.

Fostul acționar al lui Dinamo se afla la bar, alături de doi prieteni, și nu a opus rezistență în momentul în care a fost arestat. Grecii susțin că Dragoș Săvulescu ar urma să fie extrădat în România.

Ssituația omului de afaceri Dragoș Săvulescu va fi clarificată în zilele următoare. Fostul acționar de la Dinamo a fost reţinut în baza mandatului european de arestare care există pe numele său. În 2019, Săvulescu a fost condamnat, în România, la cinci ani și jumătate de închisoare pentru corupție.

Tragedie aviatică în Rusia
Articolul anterior
Record meteo pentru România
Articolul următor