A scris o carte despre lupta ei cu obezitatea!

Mama a șapte copii, Diane avea 136 de kilograme, când a hotârat să facă ceva. Astfel, a început o dietă sănătoasă, schimbându-și complet stilul de viață, ajungând acum să cântărească 68 de kilograme.

separator

Deși bătălia cu obezitatea a durat 10 ani, Diane arată fabulous și chiar a scris o carte intitulată „La revedere pentru totdeauna, 68 de kilograme!” în care descrie și pentru alții cum să scapi de obezitate.

avea-136-de-kilograme-si-abia-se-putea-misca-vezi-cum-arata-acum-mama-sapte-copii-care-a-slabit-peste_1_size1A făcut schimbari simple în stilul ei de viață. În primul rând, a început să meargă pe jos zilnic, măcar jumătate de oră. Pe măsură ce se simțea mai bine, mergea tot mai mult și tot mai repede. A învățat câteva reguli elementare de alimentație și a început să mănânce porții mai mici. A înlocuit fast-food-ul cu alimente sănătoase, fructe și legume.

 

avea-136-de-kilograme-si-abia-se-putea-misca-vezi-cum-arata-acum-mama-sapte-copii-care-a-slabit-peste_2 avea-136-de-kilograme-si-abia-se-putea-misca-vezi-cum-arata-acum-mama-sapte-copii-care-a-slabit-peste_3 avea-136-de-kilograme-si-abia-se-putea-misca-vezi-cum-arata-acum-mama-sapte-copii-care-a-slabit-peste_4

Refacerea organismului după Sărbătorile Pascale!
Articolul anterior
Reguli de alimentație bazate pe cele patru elemente ale naturii
Articolul următor
Alte articole interesante