A slăbit 110 kilograme, dar vrea să se îngrașe la loc! Află de ce

61213850Wanda Sohal cântărea 170 de kilograme și în ciuda faptului că încercase mai multe diete, nu reușise să slăbească.

separator

Așa că a luat o decizie radicală: și-a făcut o operație de bypass gastric și astfel a reușit să slăbească în timp record 110 kilograme.

a-slabit-110-kilograme-insa-ce-s-a-intamplat-apoi-este-greu-de-imaginat-de-ce-si-a-dorit-aceasta-femeie_1Wanda regretă acum și spune că scăderea în greutate și-a pus amprenta în mod negativ asupra părului, pielii și sânilor săi: „Îmi plăcea mai mult corpul meu când eram grasă. Acum, pielea mea și-a pierdut strălucirea și arăt mai bătrână. Sunt mândră că am reușit să slăbesc atât, dar îmi atârnă pielea pe brațe și pe abdomen. Nici părul nu mai arată la fel de bine, dar ce mă deranjează cel mai mult este că mi s-au micșorat foarte mult sânii”, a declarat britanica pentru The Sun.

cura-de-slabire-585355dd12fc32cf94fb1963fd6dfb7bFemeia a fost încurajată să slăbească de soțul său, cu șase ani mai tânăr ca ea: „Am slăbit pentru că așa a vrut soțul meu. Cred că lui îi place mai mult cum arăt slabă”.

Valy Boghean și-a îmbrăcat “Boschetar”-ul
Articolul anterior
Pielea- cel mai hot trend al primăverii!
Articolul următor
Alte articole interesante