A transformat pădurea ca s-o ceară în căsătorie! Vedeta, în lacrimi

Artista britanică Stacey Solomon și-a împărtășit emoțiile trăite în cel mai romantic moment al vieții. Artista de 31 de ani a fost ceruta în căsătorie de iubitul Joe Swash, actor si prezentator de 38 de ani, în ascunzișul oferit de o pădure din apropierea locuintei.

Ideea inedită a barbatului a pornit de la faptul ca Stacey e înnebunita dupa plimbările în aer liber, în natură, așa după cum singură a declarat: „E oaza mea de fericire, locul unde pot să respir în fiecare secunda, e tot ceea ce înseamnă viața”.

Asa s-a întamplat si zilele trecute, când Stacey, Joe si fiul lor de 2 ani au iesit pentru o plimbare obisnuită.

,,Mă pregăteam să plec. Și apoi, nici nu știu ce să mai spun…”, a mărturisit artista după ce a vazut o grămada mare de flori albe la baza unui copac.

A urmat cererea în căsătorie, acceptată de Stacey cu ochii în lacrimi, ea postand apoi imaginile emoționante pe Instagram, la sectiunea Stories, stârnind un val de comentarii și reacții pozitive.

Stacey Solomon si Joe Swash formeaza un cuplu din 2015, ambii mai având și alti copii din relații anterioare (doi băieți în cazul artistei, respectiv un fiu în cazul actorului).

sursa: www.sport.ro

Catherine De Bolle, directoarea Europol, avertizează asupra pericolului apariţiei unor false vaccinuri împotriva Coronavirusului
Articolul anterior
Cei șase copii din Răscăieți, care au rămas fără ambii părinți, au fost adoptați de către doi soți din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante