A transformat pădurea ca s-o ceară în căsătorie! Vedeta, în lacrimi

Artista britanică Stacey Solomon și-a împărtășit emoțiile trăite în cel mai romantic moment al vieții. Artista de 31 de ani a fost ceruta în căsătorie de iubitul Joe Swash, actor si prezentator de 38 de ani, în ascunzișul oferit de o pădure din apropierea locuintei.

Ideea inedită a barbatului a pornit de la faptul ca Stacey e înnebunita dupa plimbările în aer liber, în natură, așa după cum singură a declarat: „E oaza mea de fericire, locul unde pot să respir în fiecare secunda, e tot ceea ce înseamnă viața”.

Asa s-a întamplat si zilele trecute, când Stacey, Joe si fiul lor de 2 ani au iesit pentru o plimbare obisnuită.

,,Mă pregăteam să plec. Și apoi, nici nu știu ce să mai spun…”, a mărturisit artista după ce a vazut o grămada mare de flori albe la baza unui copac.

A urmat cererea în căsătorie, acceptată de Stacey cu ochii în lacrimi, ea postand apoi imaginile emoționante pe Instagram, la sectiunea Stories, stârnind un val de comentarii și reacții pozitive.

Stacey Solomon si Joe Swash formeaza un cuplu din 2015, ambii mai având și alti copii din relații anterioare (doi băieți în cazul artistei, respectiv un fiu în cazul actorului).

sursa: www.sport.ro

Un moldovean, prins cu permis fals la volanul unui BMW luxos

Un moldovean de 22 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră români cu un permis de conducere polonez fals.

Moldovean de 22 de ani la volanul unui BMW luxos, prins cu permis fals

Totul s-a întâmplat ieri, 12 august, în jurul orei 01:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – judeţul Botoşani, transmite stiri.md.

Moldoveanul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei la volanul unui BMW luxos înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, cu datele de identificare şi fotografia sa.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

Cu privire la document, tânărul a declarat că în timp ce se afla la muncă în Germania a decis să obţină un permis de conducere şi pentru categoria C, pentru a obţine un loc de muncă mai bine plătit.

A luat legătura cu un conaţional care se afla în Polonia şi care l-a ajutat să obţină permisul contra sumei de 4500 de euro, fiind convins că este un document autentic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals.

Un tânăr din Moldova a fost invitat de Yves Saint Laurent pentru a participa la o prezentare de modă

Alexei Marjeneanu este primul moldovean care a defilat pentru Casa de Modă pariziană Yves Saint Laurent. Tânărul a prezentat piese din colecția de vară pentru bărbați. Prezentarea de modă a avut loc chiar în mijlocul deșertului, lângă orașul Marrakech. Pregătirile pentru eveniment au durat câteva luni, iar defilarea a fost urmărită în direct de peste două milioane de telespectatori.

Alexei Marjeneanu, în vârstă de 18 ani, absolvent al unui liceu din Chișinău, a defilat chiar în mijlocul deșertului Agafay de lângă Marrakech timp de câteva zile la rând. Tânărul chipeș, cu părul de foc, a fost ales din câteva sute de modele pentru prezentarea colecției de vară a renumitei case de modă Yves Saint Laurent, scrie www.primeleștiri.md.

„Am împlinit 18 ani, absolveam școala, aveam examene de BAC când am fost anunțat că am posibilitatea să lucrez cu Saint Laurent. De obicei toate castingurile sunt online sau sunt trimise doar fotografii. Cei de la Saint Laurent au vrut să mă vadă live, așa că mi-au plătit zborul și cazarea”, a spus Alexei Marjeneanu.

Alexei susține că a așteptat această oportunitate încă de la vârsta de 15 ani. În tot acest timp, portofoliul său a fost pe site-ul unei agenții de modeling care îi căuta contracte potrivite.

„A doua zi, îmi scrie un booker că Saint Laurent vrea un contract exclusiv cu mine și eu zic „Super!”. Totul a fost bine, am semnat. Mă întorc acasă, susțin BAC-ul, iar într-o zi mi se spune că trebuie să vin pentru măsuri și pentru a alege ținutele pentru spectacol. Eu întreb: „ Pe ce dată?” Era exact în aceeași zi în care trebuia să susțin examenul la istorie. Am mers la examen, am scris, am ieșit, am luat taxi și am zburat direct la Paris”, a spus tânărul.Publicitate

Ce a urmat, a fost mai degrabă un basm: zbor charter de la Paris la Marrakech, repetiții cu cei mai tari profesioniști din industria modei, modele din toată lumea și, desigur, spectacolul în sine chiar în mijlocul deșertului, la care au participat actori, modele și redactori șefi ai celor mai prestigioase publicații.

„Nu am mai trăit niciodată un astfel de moment. Clipa în care a răsunat muzica, în jur invitați VIP, toată lumea filma, acest cerc s-a ridicat pe scenă și am înțeles unde sunt acum, ce făceam și tot ce se întâmpla – apoi mi-a explodat creierul. Mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc”, a menționat Alexei Marjeneanu.

Tânărul spune că părinții l-au ajutat să se descurce cu emoțiile: „Mama își face mereu griji pentru mine, indiferent ce s-ar întâmpla, oriunde aș fi, ea își face griji. Îi sunt foarte recunoscător pentru că m-a ajutat să merg pe această cale și să mă mișc înainte. Și îi sunt recunoscător pentru că mă susține, și întotdeauna a susținut orice idee de a mea.

În viitorul apropiat, Alexei vrea să facă carieră de model. 18 ani este o vârstă de aur în lumea modellingului, spune tânărul. El va suspenda însă deocamdată studiile: „Vreau să iau acest gap-year, adică un an fără universitate. Toamna voi avea un sezon, voi zbura acolo, va fi un sezon iarna, va fi vara și așa mai departe. Nu știu unde să aplic acum, așa că iau pauză pentru un an. Știu că în viitorul apropiat voi avea filmări, adică pot trăi în viitorul apropiat”.

Visul lui Alexei este să semneze un contract cu Yves Saint Laurent și pentru sezonul următor.

Cornelia și Marcel Ștefăneț au fost nași de cununie. Îndrăgita artistă a strălucit într-o ținută splendidă

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul de la noi, Cornelia și Marcel Ștefăneț, au fost nași de cununie pentru doi tineri îndrăgostiți care au jucat ieri seară la propria nuntă. Având o familie frumoasă și unită, prin exemplul lor, cuplul de artiști poate fi un model demn de urmat pentru tânăra familie.

Pe rețelele de socializare au fost publicate câteva imagini de la eveniment. Artista a strălucit la propriu într-o ținută elegantă de culoarea mov, lungă până în pământ și cu o despicătură pe picior. Rochia i-a definit gingășia și feminitatea interpretei.

Pe rețelele sociale, a apărut un filmuleț haios în care nașii sunt duși acasă cu o căruță. Invitații s-au binedispus și distrat pe cinste ca urmare a tradiției de nuntă, iar întregul evenimentul, cu siguranță, nu a fost excepție în acest sens.

Catherine De Bolle, directoarea Europol, avertizează asupra pericolului apariţiei unor false vaccinuri împotriva Coronavirusului
Articolul anterior
Cei șase copii din Răscăieți, care au rămas fără ambii părinți, au fost adoptați de către doi soți din Chișinău
Articolul următor