„ABeZe” și-a prezentat noutățile de primăvară

_INA4449Primăvara vine cu o dorință enormă de a ne schimba garderoba, dar și comportamentul. Tot primăvara a inspirat şcola Manierelor Elegante „ABeZe” la o îmbunătățire a graderobei intelectuale. Despre surprizele cu tentă primăvăratică, elita din Chișinău a avut ocazia să facă cunoștință pe data de 27 martie, în cadrul unei cuconade pline de rafinament.

_INA4335Întâlnite regeşte cu „sărut mâna doamnă”, cu muzică bună şi surprize de primăvară, mai multe doamne din capitală au acceptat invitaţia şcolii Manierelor Elegante „ABeZe” de a petrece o seară plăcută și bogată în detalii elegante. Aura, Nona și Violeta Marian, Roxana, Angelina Tănase, Ala Pîntea și alte doamnele stilate și manierate au fost răsfățate de o atmosferă plăcută îmbinată cu o muzică bună de DJ  Dutch Beat şi interpretul Adrian Chiriac, elev la şcoala ABeZe, cu prezentarea de modă a designerului Alina Spătaru, dar şi surpriza culinară din partea bucătarului-şef, Petru Chicu, elev la şcoala AbeZe.

_INA4308În cadrul evenimentului monden au fost prezentate noutăţile, dar şi reuşitele şcolii „ABeZe”. Noutatea cea mare a venit din partea designerului Alina Spătaru, care din acestă primăvară devine profesoare. Primul curs de fashion pentru elevii de la „ABeZe”, profesoara Alina Spătaru îl va ține timp de 2 luni. Îndrumați de experiența și profesionalismul designerului, copiii vor învăţa cum să combine corect culorile, cum să identifice un brand de o imitaţie, cum să-şi confecţioneze diferite accesori și alte secrete din lumea modei.

_INA4254Alte inovații din partea profesorilor de la „ABeZe” sunt: posibilitatea  copiilor de a-şi dezvolta memoria prin desen, de a-și ascunde emoţiile prin exerciții psihologice, cu ajutorul unui psiholog – prin diferite exerciţii, dar și să vorbească frumos în faţa unui public datorită orelor de actorie.

“Acest eveniment a fost dedicat în mod special femeilor care se simt bine, care sunt mulţumite de realizările lor, care vor să socializeze şi să cunoască femei la fel de puternice. Am invitat femei din toate domeniile, prietene ale Școlii “ABeZe”, dar și pe cele care dorim să devină prietenele noastre. Astăzi încă odată am văzut că suntem apreciaţi și simplul fapt că toți cei care au fost invitați ne-au onorat cu prezența, m-a făcut să mă simt într-adevăr fericită”, a spus directoarea şcolii, Dorina Arsene.

MIU_1786MIU_1802 MIU_1827

 

Natalia Bodiu

5 Exerciţii pentru abdomenul visat!
Articolul anterior
Vedete care și-au expus sânii la vedere – Foto
Articolul următor
Alte articole interesante