Accelerează cu depozitele bancare de la COMERȚBANK

BC ”Comerțbank” SA în această toamnă lansează o nouă campanie promoțională ,,Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank” pentru a susține și premia clienții săi.

În perioada 05 septembrie – 05 noiembrie, persoanele fizice care deschid un depozit bancar la Comerțbank, participă în mod automat în cadrul campaniei promoționale ,,Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank”.

În cadrul promoției vor fi oferite următoarele premii:

  • Premiul mare – 1000 litri carburanți,
  • Trei premii – a câte 100 litri carburanți, fiecare.

Extragerea câștigătorilor va fi efectuată conform bazei de date cu informațiile privind depozitele deschise în perioada campaniei promoționale și va fi efectuată în mod aleatoriu prin intermediul www.random.org, care se va realiza în data de 7 noiembrie 2022.

Toamna simbolizează un nou început și un anotimp al dezvoltării. Astfel, în această toamnă ne-am propus să oferim suport clienților noștri în dezvoltarea și atingerea scopurilor sale: economii, investiții, călătorii, recompensându-le cu dobânzi atractive la depozitele bancare deschise în cadrul Comerțbank. Însă pentru a accelera în atingerea acestor obiective vom oferi premii pe măsură: 1000 litri carburanți cadou, premiul mare și trei premii a câte 100 litri carburanți”, a menționat: Olga Bejenaru, Șef al Departamentului Dezvoltare și Marketing, al B.C.”Comerțbank”S.A.

Depozitul bancar este un produs prin intermediul căruia persoanele fizice pot face economii și respectiv pot obține profit în rezultatul banilor depuși inițial. Banca nu percepe taxe la deschiderea unui depozit bancar si persoana fizică doar în baza buletinului de identitate, se poate bucura de avantajele acestui produs bancar. Detalii cu privire la oferta depozitelor bancare, poate fi accesată aici.

Pentru informații suplimentare accesați Regulamentul campaniei promoționale “Accelerează cu depozitele bancare de la Comerțbank”.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

La un an de la divorț, Valentina Naforniță s-a afișat cu un bărbat în ipostaze intime: Cine este misteriosul cu care soprana se sărută pasional
Articolul anterior
Veste bună! Ziua Națională a Vinului revine în acest an în Piața Marii Adunări Naționale
Articolul următor