Accident cumplit în Capitală. Două persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit violent

Nicio zi fără accidente în Capitală. Două persoane au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit pe strada Vasile Lupu.


Două persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit în Capitală. Este vorba despre unul dintre șoferi și pasagerul său, care au suferit leziuni ușoare. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Vasile Lupu și Mihail Kogălniceanu. O mașină a ajuns chiar în gardul unei gospodării din preajmă. Oamenii legii spun că, deocamdată, nu se știe cine este vinovat, scrie publika.md.

Unul dintre șoferii implicați în accident ne-a spus că celălalt automobil avea viteză excesivă și circula pe o bandă interzisă.

„Eu sunt șoferul automobilului respectiv. Eu am ieșit în mijlocul intersecției la culoarea verde, am așteptat ca să treacă toate mașinile din contrasens, după aia a avut loc ciocnirea cu automobilul care venea din partea ceea, care de pe prima bandă de lângă trotuar a mers înainte în momentul în care colegul lui de pe dreapta s-a oprit pentru că s-a făcut roșu.”

La fața locului au venit mai multe ambulanțe și poliția. Am încercat să aflăm detalii de la oamenii legii, însă aceștia au refuzat să discute.

Circumstanţele exacte în care s-a produs nenorocirea urmează a fi stabilite.

Fostul primar de Corjova Valeriu Mițul a fost decorat post-mortem cu cea mai înaltă distincție de stat
Articolul anterior
Rata sărăciei absolute a crescut anul trecut în Republica Moldova
Articolul următor