Accident cumplit la Cantemir. Doi șoferi s-au izbit frontal în plină viteză

Patru persoane au ajuns la spital, după ce două automobile de marca Dacia Logan și BMW s-au ciocnit frontal pe traseul R-34, în raionul Cantemir.

Potrivit datelor preliminare, la volanul automobilului Dacia se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani și avea ca pasageri alte trei persoane, dintre care două femei de 49 și 47 de ani, dar și o adolescentă de 18 ani, transmite deschide.md.

Acesta se deplasa din direcția traseului R-34 cu direcția de deplasare spre satul Larga Nouă, Cahul, când a efectuat o depășire a altui autmobil, însă s-a izbit frontal într-un BMW care venea cu viteză din partea opusă și era condus de un adolescent de 19 ani, fără permis de conducere. 

În BMW, în afară de șofer, se mai aflau trei pasageri, dintre care doi tineri de 22 de ani și respectiv de 21 de ani, originari din localitățile Țiganca și Gheltosu, Cantemir.

În urma impactului, BMW-ul a fost proiectat pe acostament, iar Dacia a rămas blocată pe traseu. Totodată, șoferul din BMW a fost transportat la spital în stare gravă.

Tot la spital au fost transportate cele două femei din automobilul Dacia, dar și un alt tânăr din BMW.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și care dintre șoferi se face vinovat.

Cine sunt câștigătorii Concursului ,,Descoperim Eroi în localitate la noi”
Articolul anterior
Raionul Cimișlia a intrat în carantină totală. Restricțiile introduse de autorități
Articolul următor
Alte articole interesante