Accident grav în apropiere de Chișinău: o mașină s-a răsturnat. Un tânăr de 31 de ani a murit pe loc!

Un accident tragic s-a produs ieri, în jurul orei 23.30, pe traseul ce duce spre localitatea Cheltuitor. O persoană a decedat, iar alte trei au fost traumatizate grav, după ce maşina în care se aflau s-a inversat.

separator
m-43

La faţa locului au intervenit grupa operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi ambulanţa, care au constatat decesul unui tânăr de 31 ani, domiciliat în comuna Cruzeşti. Iar doi pasageri, care s-au ales cu leziuni corporale, sunt originari din Chişinău şi Ialoveni, cu vârstele de 25 ani şi 30 ani.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la volanul automobilului de model ”Ford Fiesta” se afla un tânăr de 29 ani, care s-a ales de asemenea cu leziuni corporale.


Conform primelor informaţii, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a inversat. Atât şoferul, cât şi ceilalţi pasageri au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar automobilul a fost evacuat şi transportat la parcarea specială, pentru efectuarea expertizei tehnice.m-44

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale, în cadrul căreia poliţiştii urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs inversiunea automobilului. Dacă instanţa de judecată va recunoaşte vinovăţia şoferului, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

sursa

Video! Natalia Gordienko a cântat live în cadrul unui concert privat
Articolul anterior
Adrian Ursu și Irina Negară au împlinit 4 ani de căsnicie!
Articolul următor
Alte articole interesante