Accident grav la Ștefan Vodă. O tânără de 18 ani a murit pe patul de spital

O fată a murit, iar un tânăr se zbat între viață și moarte, după ce motocicleta cu care se deplasau s-a izbit violent într-un tractor. Accidentul a avut loc ieri seara, în jurul orei 21:15, în localitatea Copceac, din raionul Ștefan Vodă.

separator

Informația a fost confirmată pentru stiri.md de către ofițerul de presă Silvia Vetcu.

”Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că motocicleta de marca „Viper”, fiind condusa de un tânăr de 25 ani, având ca pasageră o tânără de 18 ani, ambii fără echipament de protecție, în timp ce se deplasau pe strada principală din localitatea Copceac s-au tamponat frontal într-un tractor care se deplasa neregulamentar pe banda necorespunzătoare (pe contrasens ), având luminile deconectate, fiind condus de un bărbat de 64 ani, la fel locuitor al satului Copceac”, a declarat ofițerul de presă.

În urma impactului, șoferul și pasagera de pe motocicletă au fost transportați la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme. Din cauza traumelor primite, tânăra, după câteva ore, a decedat.

Fiind testat alcoolscopic, s-a dovedit că șoferul tractorului se afla în stare de ebrietate alcoolică, având o concentrație de alcool de 0,55 mg/l în aerul expirat. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art. 264 al. 4 CP, iar tractoristul a fost reținut pentru 72 ore.

Criza Covid-19. Banca Mondială: o recuperare completă ar putea să dureze chiar și 5 ani, mai ales în țările sărace
Articolul anterior
Au fost desemnați câștigătorii Concursului Premiul Naţional pentru Vârstnici “Pentru o viaţă activă la orice vârstă”, ediția 2020
Articolul următor
Alte articole interesante