Accident teribil în centrul orașului Chișinău. Doi morți. Video cu momentul impactului

Un accident teribil s-a produs în această noapte, în centrul orașului Chișinău, la intersecția străzilor Ismail și bulevardul Ștefan cel Mare. Viteza excesivă la volan, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și iresponsabilitatea au luat vieți tinere, potrivit Poliției. Doi morți și patru oameni, grav răniți.

separator

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de 27 de ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota” (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail și avea în salon un pasager.

În urma impactului ,,Audi” s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani, în automobil în momentul impactului era o pasageră, ulterior tamponând un automobil „Wolkswagen” ce era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În urma traumelor cu care s-a ales pasagerul din automobilul Toyota a decedat la spital. În acest caz a fost inițiată o cauza penală în stabilirea tuturor circumstanțelor. (sursa foto: www.point.md). Video, atenție limbaj necenzurat!

Vă avertizăm că urmează imagini cu impact emoțional puternic!

 

Video: Facebook.com/ Reforma poliției? Nu, n-am auzit

Foto. Păpușa Matrioşka ,,poartă” mască de protecție
Articolul anterior
Mesaj de adio al colegilor, pentru una din victimele accidentului groaznic din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante