Accident teribil. Microbuz de rută, avariat la Bălți. 8 oameni răniți

Un grav accident rutier s-a produs în apropiere de satul Elizaveta din municipiul Bălți. Imagini de la fața locului au fost distribuite pe o rețea de socializare de Nordnews.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 15:20. Contactată de stiri.md, ofițerul de presă al IP Bălți, Eugenia Molceanov, a spus că în accident a fost implicat un microbuz de pe ruta Bălți-Soroca.

„La fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de marca Volkswagen la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu microbuzul de marca Mercedes care se deplasa regulamentar”, a explicat Eugenia Molceanov.

Potrivit poliției, în urma impactului 8 persoane au fost preluate de ambulanță și transportate la spital cu multiple traumatizme. 

„În urma impactului 6 persoane care se aflau în calitate de pasageri în microbuz și două persoane din Volksvagen s-au ales cu diverse traumatisme, fiind transportați la spitalul municipal Bălți pentru îngrijiri medicale”. Alte circumstanțe se stabilesc.

Cele mai frecvente greșeli comise la susținerea examenului pentru permisul auto
Articolul anterior
Anunțul Ambasadei Republicii Moldova pentru moldovenii aflați în Israel
Articolul următor
Alte articole interesante