Accident teribil. Un mercedes plin cu tineri, rupt în două la Ungheni

Un tânăr a murit, iar alții doi au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau s-a rupt în două într-un copac. Tragedia a avut loc în această seară la intrarea în localitatea Costuleni din raionul Ungheni, scrie deschide.md.

separator
Reprezentanții poliției locale au declarat că în accident a fost implicat un automobil de marca Mercedes E 200, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 29 de ani și careavea ca pasageri alți doi tineri de 27 și respectiv 25 de ani.

Din motive încă necunoscute de anchetă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe partea stângă a drumului.

În urma impactului, Mercedesul s-a rupt în două, iar pasagerul în vârstă de 27 de ani a murit pe loc. Tânărul care se afla la volan, dar și al doilea pasager, au fost transportați de urgență la Spitalul Raional Ungheni. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Studiu: Covid-19 se transmite la o distanţă de 4,5 metri, supraviețuiește 30 de minute în aer și rezistă 4 zile pe suprafeţe
Articolul anterior
Până la 1 aprilie 2020 sunt interzise întrunirile în masă cu participarea a 50 de persoane și mai mult
Articolul următor
Alte articole interesante