Accident tragic la Edineț!

Un bărbat a murit, iar alți doi au ajuns la spital.

Accident cumplit, în raionul Edineț. Un tânăr a murit, iar alții doi au fost răniți, după ce două automobile s-au ciocnit frontal, ieri la ieșirea din satul Alexandreni.

Potrivit datelor oferite de ofițerul de presă de la IP Edineț, Svetlana Talpă, totul s-ar fi produs după ce un bărbat de 33 de ani, care se afla la volanul unei Dacia Logan și avea și un pasager de 43 de ani, nu s-a isprăvit cu ghidajul într-o curbă periculoasă și a ieșit pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un Volkswagen Passat, condus de un bărbat de 33 de ani locuitor al raionului Edineț, care avea ca pasager un tânăr de 21 de ani, locuitor al aceluiași raion, care se deplasa regulamentar din sens opus, scrie echipa.md.

Impactul a fost atât de violent, încât ambele mașini s-au transformat în mormane de fiare. Toate persoanele ce se aflau în cele două mașini au fost transportate la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale cu diverse traumatisme.

Din nefericire, în rezultatul traumelor primite, șoferul de 33 de ani care se deplasa regulamentar a decedat la scurt timp pe patul de spital.

Conducătorul automobilului Dacia a fost supus testării alcoolscopice cu aparatul Dräger. Rezultatele au demonstrat că el nu consumase alcool.

Cadavrul conducătorului automobilului de marca Volkswagen a fost îndreptat spre examinare medico-legală.

La moment cazul se examinează întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirea unei decizii legale.

Emilian Crețu provocat de Nicoleta Adam să îmbrace o ținută pe care nu ar îmbrăca-o
Articolul anterior
Accidentul de la Lozova a mai luat o viaţă
Articolul următor