Accident violent la Călărași. Două microbuze s-au ciocnit frontal, în plină viteză

Un grav accident rutier s-a produs ieri, 10 august, în raionul Călărași cu implicarea a două microbuze.

separator

Potrivit ofițerului de presă al IP Călărași, Cristina Vicol, oamenii legii au fost alertați la ora 17:00.

În accident au fost implicate două unități de transport: un autoturism de model Mercedes Sprinter condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, locuitor al satului Nicoreni din raionul Drochia, și o unitate de transport de model Wolksvagen Transporter, condus de un bărbat în vârstă de 45 ani, locuitor al raionului Ungheni, transmite stiri.md.

„Șoferul microbuzului de Mercedes Sprinter, având exces de viteza, a efectuat manevra de depășire fără a se asigura, întrucât în fața sa se afla un TIR care staționa. În rezultat, s-a ciocnit frontal cu un microbuz de model Wolksvagen Transporter care se deplasa regulamentar”, a explicat Cristina Vicol.

Potrivit poliției, în urma impactului, 4 persoane au fost transportate la Spitalul Raional din Călărași pentru îngrijiri medicale. „În urma accidentului, pasagerii din Mercedes Sprinter, o femeie de 35 ani și o minoră de 10 ani, cât și pasagerii din Wolkswagen, o femeie de 40 ani și o tânără de 21 ani au fost transportați cu diferite traumatizme la spital”, a menționat Cristina Vicol. Alte circumstanțe se stabilesc.

Stop ambrozia! Numărul de telefon la care poți anunța autoritățile despre locația plantei
Articolul anterior
16 fotografii impresionante care te vor face să privești istoria cu alți ochi
Articolul următor
Alte articole interesante