Accident violent la Telecentru. Un taximetrist a urcat beat la volan

Ieri dimineață, pe 8 iunie, un accident grav s-a produs în jurul orei 09:30, la intersecția străzilor Șoseaua Hâncești și V. Docuceaev.

separator

La fața locului polițiștii au stabilit că în accidentul rutier sunt implicate două unități de transport a/m Toyota ce aparține unei firme de taxi ce era condus de bărbat de 48 ani și Renault condus de un tânăr în vârstă de 23 ani.

În urma impactului nimeni nu a avut de pătimit, șoferii fiind testați s-a stabilit că șoferul automobilului Toyota, avea în aerul expirat o concentrație de 1.03 mg/l.

În cazurile în care au avut de pătimit persoanele și conducătorii care erau în stare de ebrietate au fost inițiate procese penale, iar cele soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei cu aplicarea punctelor de penalizare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă conducătorilor auto:

-Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cât și a DVS.
-Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;
-Manifestați prudență sporită în trafic.
-Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă.
-Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Foto! 14 tineri talentați și chipeși, gata să concureze cu părinții lor celebri
Articolul anterior
Încă 6 oameni infectați cu Covid-19, au decedat. Bilanțul urcă la 359 de morți
Articolul următor
Alte articole interesante