Aceasta este dependența ta cea mai mare, în funcție de zodie!

Fiecare semn zodiacal are o dependență proprie, care o definește într-un fel sau altul. Așadar, iată care sunt cele mai mari dependențe de-ale tale, în funcţie de zodia în care te-ai născut, potrivit dot.ro.

separator
Berbec: faci totul foarte rapid

Nativii folosesc viteza în tot ce fac. Uneori realizează că se epuizează, aşa că devin inerţi – şi puţin deprimaţi. Sunt dependenţi de cofeină şi preferă cafeaua tare. Atunci când dependența îşi intră în drepturi, se consumă încercând să îşi după misiunea la bun sfârşit.Taur – caloriile necontrolate
Aceştia au o mică obsesie de mâncare. Le place să se relaxeze şi să încerce toate delicatesele pe care pot pune mâna. Le place orice de la mâncarea de fast-food prăjită, la cea mai scumpă mâncare franţuzească.

Gemeni – cunoaştere şi extinderea minţii
Vorbind din punct de vedere neorologic, Gemenii au un creier înfometat şi vor să aibă acces la cât mai multă cunoaştere. Sunt într-o misiune constantă în numele adevărului şi le place să vadă Universul într-un mod diferit. Gândesc profund şi le place să îşi extindă mintea, aşa că nu este nicio surpriză atunci când devin obsedaţi atunci când află despre un subiect nou.

Rac – se gândesc prea mult la orice
De cele mai multe ori, nativii în Rac se gândesc prea mult la lucruri- – este o dependență greu de strunit. În cele mai grave cazuri, asta poate duce la critici la adresa lor înşişi. Uneori este util să îi ajutaţi să vadă lucrurile în perspectivă.

Leu – sunt dependenţi de ei înşişi
Aceştia sunt atât de axaţi de propriul lor ego încât nu mai văd realitatea. Pot deveni obsedaţi de apariţia fizică şi de dorinţa de a rămâne tineri. Fac exerciţii ca un nebun şi recurg la chirurgie plastică.

Fecioară – igiena şi curăţenie
Aceştia sunt obsedaţi de curăţenie şi de ordine. Dacă intră într-o cameră dezordonată simt nevoia de a organiza şi de a face curat. De cele mai multe ori este o nevoie nevinovată, dar dacă obsedează prea tare pot ajunge la sindromul obsesiv-compulsiv.

Balanţă – cumpărăturile
Nativii sunt recunoscuţi pentru dependenţa de cumpărături. Atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui, folosesc terapia prin magazine. Se gândesc că o pereche nouă de pantofi este necesară pentru recuperarea lor.

Scorpion – dezmăţ în dormitor
Scorpionii sunt fiinţe pasionate şi au o dependență de contactul fizic şi de plăcere pură. Sunt cunoscuţi pentru dorinţa nebună şi pentru plăcerea de a experimenta lucruri noi în dormitor. Atunci când le place foarte tare de cineva, dorinţa lor poate prelua puterea.

Săgetător – jocurile de noroc şi riscurile
Săgetătorii iubesc să îşi asume riscuri din natură. Asta îi poate duce la dependente şi mai mari, în special atunci când vine vorba despre jocurile de noroc. Fie că e poker, pariuri pe cai sau pe meciurile de fotbal, iubesc puţină aventură.

Capricorn – obsedaţi de muncă
Aceştia sunt productivi şi determinaţi din natură – dar ajung puţin obsesivi când cine vorba despre muncă. Sunt cunoscuţi pentru asta şi se implică în misiunea lor trup şi suflet. Nu fac nimic cu jumătate de măsură, dar trebuie să fie atenţi să nu se extenueze.

Vărsător – alcool
Atunci când se satură să asculte vocile din capul lor, aceştia îşi îneacă amarul în alcool. Le face plăcere să experimenteze totul – de la băuturi scumpe la vinuri ieftine. Când se simt deprimaţi apelează la alcool pentru a-şi amorţi emoţiile.

Peşti – nu discriminează niciodată nimic
De ce sunt Peştii dependenţi? Asta chiar este o întrebare bună. Când se simt rău pot apela la orice viciu – mâncare nesănătoasă, băutură sau orice altceva. Au personalităţi care devin dependente uşor şi se lasa atraşi uşor de obiceiuri greşite.

Caz șocant în Spania! O minoră de 11 ani a rămas însărcinată. Tatăl copilului are 14 ani și este fratele acesteia
Articolul anterior
Vezi care sunt cele mai scunde vedete de la Hollywood!
Articolul următor
Alte articole interesante