Acest aliment Inna la scos definitiv din regimul ei. De peste trei luni nu se mai atinge de el

Recent, într-un interviu pentru life.ro, Inna a a dezvăluit, că a scos carnea din regimul său de zi cu zi. Pe care nu o mai consumă de ceva timp.

separator

„De peste 3 luni, nu mai mănânc carne, doar din când în când peşte şi fructe de mare. Nu am mai simţit nevoia să mănânc deloc. Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Şi, din când în când, când sunt în Bucureşti, mănânc burger vegetarian sau sushi”, a afirmat cântăreața.
În același inteviu. Inna a făcut mărturisiri și despre începuturile sale în carieră.

„Am început să cânt de mică, în corul Bisericii. Apoi, mama m-a dat la lecţii de canto şi am început să particip la concursuri şi festivaluri. La un moment dat, aproape renunţasem la ideea de a mai fi artistă…

Lucram la o agenţie imobiliară când Lucian, managerul meu de acum m-a auzit cântând și a zis că trebuie neapărat să fac ceva în muzică. Am lansat întâi un proiect pop-rock sub numele de Alessandra, care nu a funcţionat chiar cum ne-am dorit. Apoi, Lucian şi băieţii de la Play&Win mi-au dat piesa „Hot”.

Mărturisesc, la început, nu mi-a plăcut deloc. Dar ea a reprezentat începutul unei cariere care m-a dus departe: colaborări cu artişti de top din întreaga lume – Pitbull, JBalvin, Yandel, Daddy Yankee, din Romania – Puya, Carla’s Dreams, Antonia, peste 800 de concerte în toată lumea, piese care sunt hituri peste tot”, a explicat artista.

Trei oameni au murit după ce un elicopter s-a prăbușit peste o casă din California
Articolul anterior
Un bărbat din Sîngerei a fost găsit împușcat în cap, în propria casă
Articolul următor
Alte articole interesante