Achită cu cardul tău Mastercard de la Moldindconbank și participă la Caravana cadourilor

Moldindconbank și Mastercard lansează promoția ”Caravana cardurilor și cadourilor”, care îți poate aduce multe premii, inclusiv o vacanță în Egipt pentru întreaga familie.

Caravana pornește pe 7 iunie, iar până pe 27 august 2023 va face înconjurul țării. În această perioadă, te așteptăm în cele 28 de locații din cadrul rețelei de supermarketuri Linella să-ți deschizi un card Mastercard. La emiterea cardului vei obține un premiu bănesc garantat, în valoare de 50 de lei, transferat direct pe cont.

Pentru că ne place să te surprindem plăcut, ți-am pregătit și alte premii wow. Efectuează cel puțin o plată, în valoare de minim 300 de lei, cu cardul tău Mastercard de la Moldindconbank și te poți alege cu unul dintre cele 84 de premii speciale – un coș cu produse alimentare de la Linella, în valoare de 1000 de lei și chiar unul dintre cele 23 de pachete de călătorie în Egipt pentru maxim 4 persoane.

Eligibilă este orice achitare la comercianții din țară sau din străinătate, inclusiv online. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, la final de promoție.

Să știi că la ”Caravana cardurilor și cadourilor” participă atât cardurile noi, deschise în perioada promoției, cât și cele emise înainte de aceasta. Iar mai multe plăți cu cardul tău preferat Mastercard înseamnă mai multe șanse de câștig și, respectiv, mai multe premii!

Click AICI pentru a face cunoștință cu Regulamentul promoției și adresele unde îți poți deschide un card pentru a beneficia de premiul garantat.

Moldindconbank – mereu alături!

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Ceaiurile care detoxifiază ficatul. Plantele care fac minuni pentru acest organ vital
Articolul anterior
Imagini din orașul ocupat de ruși Oleșki, acoperit de ape. Oamenii cer ajutor de pe acoperișul caselor. Rușii spun că nu sunt inundații
Articolul următor