Actorul care refuză să folosească toaleta!

matt-damonMatt Damon a lansat on-line un video amuzant, prin care dorește să atragă atenția asupra faptului că 2,5 miliarde de oameni din întreaga lume nu folosesc o toaletă, iar 780 de milioane de oameni nu au acces la apă în mod curent.

separator

În acest sens Matt Damon a anunțat că nu va mai folosi toaleta până când toată lumea nu va avea acces la o baie civilizată.

Declarația a fost făcută prin intermediu unui filmuleț regizat, ce își propune să atragă atenția asupra faptului că mulți oameni din această lume nu au încă acces la apă curată.
„Există mai mulți oameni cu telefoane mobile decât cei care nu au toalete. Pentru o donație de doar 25 de dolari poți înlesni cuiva accesul la apă curată pentru toată viața. În semn de protest față de această problemă, până când toată lumea nu va avea acces la apă curate și toalete eu nu voi merge la baie”, declară Matt Damon.

Actorul este purtătorul de cuvânt al organizației Water.org, iar prin acest filmuleț își propune să strângă cât mai multe donații care ar înlesni accesul oamenilor la apă proaspată și la toalete.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

La mulți ani pentru maestrul Sandu Grecu!
Articolul anterior
Adrenalina în vacanță: 5 destinații extreme!
Articolul următor
Alte articole interesante