Actorul Vlad Ciobanu are nevoie de ajutorul nostru! Cum poți face o donație

Să-l ajutăm pe actorul Vlad Ciobanu să învingă leucemia! Talentatul și cunoscutul actor basarabean se află internat într-un spital din Iași. Situația este una critică, iar tratamentul implică cheltuieli substanțiale, mult prea mari pentru veniturile modeste ale unui om de artă din țara noastră.

separator

Vitalie Ciobanu, fratele actorului, a lansat un apel prin care roagă oamenii de bună credință să ajute familia în aceste clipe de încercare:

„Dragi prieteni,
Vă rugăm să ne ajutați să achităm tratamentul fratelului meu, Vlad Ciobanu, actor, regizor, profesor de Arta Actorului, diagnosticat cu leucemie mielomonocitară acută. Este internat la IRO Iași, secția Hematologie. Vlad a făcut tratamentul de chimioterapie, acum începe o perioadă foarte importantă și dificilă – reabilitarea. Ne rugăm să o traverseze cu bine.

Am deschis un cont bancar la care puteți transfera donațiile Dumneavoastră financiare în Euro, Dolari și MDL. Deținătorii de carduri RON pot face de asemenea donații în Euro sau Dolari.

Am încredere că această colectare de fonduri, pe care o facem pe mai multe căi și din diverse surse, ne va ajuta să facem față greutăților ce ne așteaptă pe acest drum sinuos și dificil, care este însănătoșirea lui Vlad. Brusc, nimic nu mai poate avea importanță decât salvarea unei vieți. E o probă de umanitate pe care destinul ne-o rezervă din când în când. Familiei noastre, în orice caz.

Nu reușesc să răspund fiecăruia dintre Dumneavoastră, dragi prieteni, mi se blochează calculatorul, nu mai deslușesc tastele, dar să știți că pe toți vă văd și prețuiesc fiece leu, fiece bănuț pe care îl sacrificați pentru Vlad, iubitul meu frate. Sunt picăturile din care se compune un ocean. Oceanul solidarității, iubirii și compasiunii. Vă mulțumesc!”, a menționat Vitalie Ciobanu.

Vlad Ciobanu – regizor, actor, profesor de Arta Actorului – omul care și-a aflat vocația grație unui film – „Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu în 1987. Vlad Ciobanu este bine cunoscut pentru rolurile jucate pe scenele teatrelor „Luceafărul” și „Eugene Ionesco” din Chișinău. A montat numeroase spectacole pe scene profesioniste din Chișinău, a regizat și interpretat roluri în spectacole radiofonice. A inspirat zeci de tineri actori pe care i-a îndrumat în calitatea sa de profesor la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Discipolii săi activează în toate teatrele importante din Republica Moldova, mulți dintre ei se regăsesc în trupele unor prestigioase colective din România.

Vlad Ciobanu este în prezent director general al Centrului Național de Educație prin Artă din Chișinău – instituție în cadrul căreia realizează proiecte culturale în diverse domenii: arte scenice, literatură, arte plastice, media etc.

Să-l ajutăm pe Vlad Ciobanu să-și recapete sănătatea, să revină în sânul familiei și să-și reia activitatea de om de teatru și profesor, de strălucit creator dedicat trup și suflet meseriei sale!

Cum poți face o donație din orice colț al lumii!

Donații pe platforma deschisă în Facebook

Donații prin Paypal.com

Donații pe www.gofundme.com

Număr de card bancar (Moldindconbank): 5574 8402 5593 7397, Vitalie Ciobanu (transfer în orice valută: MDL, Euro, Dolari, RON)

Rechizite bancare:

Banca beneficiară MOLDMD2X
Valuta – MDL
BC MOLDINDCONBANK S.A.
IBAN MD91ML000000022520099526
Numele beneficiarului: Ciobanu Vitalie
***
Bănci corespondente:
Valuta – EUR
SOLADESTXXX
BENEFICIARY BANK –
MOLDMD2X
BC MOLDINDCONBANK S.A.
MD91ML000000022520099526
BENEFICIARY CUSTOMER – Ciobanu Vitalie
***
Valuta – USD
BLBBBY2X
BENEFICIARY BANK –
MOLDMD2X
BC MOLDINDCONBANK S.A.
MD91ML000000022520099526
BENEFICIARY CUSTOMER – Ciobanu Vitalie

1.280 de asistente medicale s-au infectat cu virusul Covid-19 în Republica Moldova
Articolul anterior
Moldova a primit 20 milioane euro din tranșa a doua de asistență macrofinanciară din partea Uniunii Europene
Articolul următor
Alte articole interesante