Actorul Vlad Ciobanu, care suferă de leucemie acută, s-a infectat cu Covid-19. Se află în stare gravă

Actorul Vlad Ciobanu duce o luptă cruntă cu leucemia acută. În prezent, acesta este internat într-un spital din Iași și a aflat că s-a infectat cu virusul Covid-19. A fost intubat, iar de ieri se află în stare foarte gravă, anunță Vitalie Ciobanu, fratele actorului.

separator

„Vlad trece printr-un moment foarte greu. Din nefericire, s-a infectat cu covid, la IRO Iaşi, unde era internat. De luni a fost transferat la Spitalul de Recuperare din Iaşi. Starea lui e foarte gravă, infecţia a venit pe un fond de slăbiciune şi vulnerabilitate maximă a organismului după chimioterapie. A avut nevoie de oxigen din prima clipă, iar de ieri a fost intubat. E o mare luptă pe care o poartă, iar medicii fac tot posibilul să-l salveze.

Prieteni, acum mai mult ca până acum, Vlad are nevoie de gândurile voastre bune, de rugăciunile voastre, de energia sufletească pe care i-o puteţi transmite, ca să poată trece de această cumpănă, ca să poată trăi. Vă mulţumim că ne sunteţi alături. Să fiţi binecuvântaţi”, este mesajul fratelui actorului Vitalie Ciobanu.

Basarabeanca care seamănă cu Angelina Jolie a devenit starul rețelelor sociale în România
Articolul anterior
Un copil de 14 ani și-a împușcat toată familia, părinții și trei frați mai mici, când a aflat că mama lui e de fapt mamă vitregă
Articolul următor
Alte articole interesante