Actrița Amy Schumer s-a căsătorit după o relaţie de 3 luni. Cum arată rochia de mireasă?

Actrița americană de comedie Amy Schumer şi-a oficializat relaţia cu partenerul, cei doi fiind împreună de 3 luni.

separator

Actriţa în vârstă de 36 de ani şi Chris Fischer, în vârstă de 37 de ani s-au căsătorit în secret în Malibu, California. Alături  le-au fost şi Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston, Larry David şi Judd Apatow. Chris Fischer, acum soţul actriţei, este autorul cărţii de bucate The Beetlebung Farm Cookbook, care i-a adus şi premiul James Beard Award. În spațiul virtual au apărut mai multe imagini de la nunta celor doi. Iată cum a arătat rochia de mireasă.

sursa

Turcia s-a deplasat cu trei metri mai aproape de Grecia, după cutremurele de luni

Turcia s-a apropiat cu trei metri de Grecia, după cutremurele devastatoare care au avut loc luni și în urma cărora și-au pierdut viața aproape 16.000 de persoane, în Turcia și Siria, scrie presa elenă. Seismologul grec Gerasimos Papadopoulos a dezvăluit că unda seismică a făcut ca Turcia să înainteze cu trei metri în Marea Egee, scrie digi24.ro.

„Placa arabă presează placa anatoliană, iar placa anatoliană este ocupată din punct geografic de Turcia. A avut loc o alunecare de-a lungul liniei de contact a celor două plăci, acolo unde se află falia, și anume o alunecare a plăcii anatoliene.

Cu alte cuvinte, Turcia a fost împinsă spre vest, spre Egee și s-a deplasat cu aproximativ 3 metri”, a explicat seismologul. Potrivit acestuia, nu este exclusă posibilitatea ca falia Anatoliei de Nord să se activeze după cutremurul de 7,7 grade.

„Mișcarea plăcilor tectonice este continuă. Din această mișcare a venit ruptura pe falie și cutremurul. Și tocmai pentru că avem această deplasare, nu este exclus ca presiunea, tendințele cum spunem, să se transmită și în falia nord-anatoliană. Există această posibilitate întrucât fenomenele sunt complexe, nu urmează reguli stricte”, a mai precizat seismologul Gerasimos Papadopoulos.

Bilanțul catastrofei cu care se confruntă Turcia și Siria crește de la o oră la alta. Aproape 16.000 de oameni au murit în cele două țări, după cutremurele devastatoare de luni. În Turcia, bilanțul a crescut la cel puțin 12.873, a anunțat joi Agenția pentru Gestionarea Dezastrelor și Urgențelor (AFAD). În Siria, numărul total al victimelor este de cel puțin 2.992.

Aproximativ 1.262 de decese au fost înregistrate în părți ale țării controlate de guvern, potrivit presei de stat siriene. A fost a treia noapte în care sute de mii de sinistrați s-au adăpostit în corturi, în mașini sau chiar printre ruine. Începe a patra zi de căutări disperate.

Misiunile de salvare se transformă, din păcate, în unele de recuperare a trupurilor celor care au rămas prinse sub miile de clădiri prăbușite. Sunt încă zone afectate de cutremurele în care echipele de intervenție nu au ajuns. Oamenii sunt disperați și i-au reproșat președintelui Recep Erdogan, care a vizitat zonele afectate, că nu face nimic pentru ei.

VIDEO! Două camioane s-au ciocnit în Capitală. Un șofer a fost rănit

Două camioane au provocat un accident pe strada Petricani din Capitală.

Accidentul s-a produs azi, 9 februarie, în jurul orei 09:14, transmite Știri.md.

Potrivit informației, ambele camioane erau de model Mercedes, iar șoferii sunt doi tineri cu vârstele de 30 și 35 de ani.

În urma accidentului a avut de suferit șoferul de 30 de ani. Acesta a fost preluat de medici și dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și cine dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului.

Cutremur în Indonezia! Patru persoane au murit, iar o cafenea s-a prăbușit în mare

Cel puțin patru persoane au murit, joi, iar un restaurant s-a prăbușit în mare, în urma unui cutremur produs în Indonezia, scrie stirileprotv.ro.

Cutremurul a avut magnitudinea de 5,5 pe scara Richter. O cafenea a ajuns în mare. Patru femei nu au reușit să iasă din local și au fost prinse sub dărâmături, ulterior fiind găsite fără viață.

Cutremurul a avut loc la un kilometru distanță de Jayapura și la o adâncime de 10 kilometri.

Un alt cutremur a mai avut loc în Marea Banda, în apropiere de Indonezia, marți, cu o magnitudine de 7,6 pe scara Richter. Acesta s-a simțit în Darwin, Australia.

Mai multe clădiri au fost afectate, iar o persoană a fost rănită în Indonezia.

Primele fotografii cu ghețarul uriaș care s-a rupt din Antarctica
Articolul anterior
Cum şi-a închis un român balconul. Fotografia a devenit virală
Articolul următor