Actrița care a avut o copilărie dificilă, a ajuns una dintre cele mai frumoase și iubite staruri din întreaga lume

Acum este o cunoscută actriță și o femeie extrem de frumoasă, dar a avut o copilărie dificilă alături de o mamă care o critica tot timpul și care i-a provocat traume adânci.

separator

”Esti urâtă, ai nasul mare, esti proastă…” asta auzea zilnic de la mama ei… Părăsită de tata, a avut o copilărie grea, dar a reușit să devină o mare actriță și toata planeta îi admiră frumusețea. Era foarte tânără când a decis că nu va mai vorbi niciodată cu mama ei și nici la nuntă nu a invitat-o…

Mama celebrei actrițe Jennifer Aniston (căci despre ea este vorba), Nancy Dow, a fost actriță la rândul ei și, chiar dacă și-a dorit ce e mai bun pentru fiica ei, nu a știut cum să se comporte cu o fetiță, sau poate inclusiv problemele de viață o făceau să fie atât de severă.

Încă din primii ani de viață, Jennifer Aniston a observat cum problemele din căsnicia părinților se adâncesc și, până la urmă, aceștia au divorțat. Ea a rămas în custodia mamei, care a criticat-o continuu, scoțându-i în evidență toate defectele fizice: ochii prea depărtați, nasul prea mare, câteva kilograme în plus acumulate la pubertate.

Mai mult, Jennifer a crescut fiind convinsă că este ”proastă”, fiindcă la școală nu se descurca deloc și nici nu se integra în colectiv din cauza lipsei de încredere în sine, scrie unica.ro. Acasă, avea o mamă foarte frumoasă și nu reușea să îi semene, nici fizic, nici psihic.

Cu tatăl ei nu a avut o relație propriu-zisă, așa că Jennifer era la ”mila” mamei și a temperamentului ei dificil. Într-o bună zi, sătulă de criticile mamei, Jen i-a răspuns răstit, însă Nancy i-a râs în față, așa că tânăra a învățat să tacă și să suporte în liniște criticile.

În curând, Jennifer Aniston a aflat că problemele de la școală apăreau din cauza dislexiei, o tulburare de citit care nu îi permitea să înțeleagă corect textele scrise. Și-a dat seama că nu este proastă așa cum credea, iar de aici a început să se întrebe dacă nu cumva criticile mamei erau, și ele, nejustificate.

O dată cu primele roluri la Hollywood, Jennifer a început să prindă tot mai multă încredere în ea, mai ales că a suferit și o intervenție estetică la nas. Dar mama ei nu a putut să se bucure pentru ea. Serialul ”Friends” a însemnat un succes uriaș pentru Jennifer Aniston, dar fericirea ei era umbrită de interviurile date de mama ei, care o critica în continuare, de data aceasta în mod public.

Colegii de serial, în special Courtney Cox au fost alături de ea, iar Jennifer a jurat că nu va mai vorbi niciodată cu mama ei. Aceasta nu a fost prezentă la nunta cu Brad Pitt. Traumele s-au vindecat încet, încet, după mulți ani, iar acum Jennifer consideră că viața alături de mama ei, chiar dacă a fost grea, a ajutat-o să devină femeia puternică de azi.

”Mama mea îmi vorbea așa fiindcă mă iubea și îmi voia binele. Nu încerca să fie rea, nu își dădea seama că îmi va provoca traume care vor trece după ani de terapie. Se purta așa fiindcă așa a fost și ea crescută”, a declarat Jennifer Aniston pentru revista Elle.

Uleiul de arbore de ceai tratează herpesul de la primele simptome!
Articolul anterior
Hoții au furat peste 52.000 de euro, aur și alte bunuri dintr-o gospodărie din satul Mărculești
Articolul următor
Alte articole interesante