Actrița Ioana Ginghină a slăbit după divorț și apare în ipostaze îndrăznețe

După mai mulți ani de căsnicie în care a suferit și despărțirea dureroasă de actorul Alexandru Papadopol, actrița româncă Ioana Ginghină n-a stat să plângă în pumni prea mult timp. Actrița s-a ridicat de jos, pentru fiica sa de 8 ani, totodată devenind mai atentă la propria stare de bine.

separator
Actrița s-a axat pe stilul sănătos de viață și echilibrul psiho-emoțional, a slăbit mai multe kilograme și chiar a acceptat să pozeze îndrăzneț pentru o celebră revistă de peste Prut. La 41 de ani, actrița arată seducător. Ea își invită fanii să citească interviul integral pe care l-a acordat revistei Viva.

,,Am îndrăznit sa ies din zona de confort și sa vorbesc despre cele mai negre perioade din viata mea. Mi-ar plăcea sa luati revista, sa citiți tot interviul nu doar speculațiile apărute in presa după acest interviu. E sincer, e din suflet și este pentru voi”, comunică Ioana.Întrebată cum reușește să se mențină în formă, actrița a dezvăluit că mănâncă puțină pâine, zahăr și făinoase în general, dar mai multe – legume și fructe.

Igor Stribițchi a dezvăluit motivul divorțului de soprana Olga Busuioc
Articolul anterior
Olga Busuioc și iubitul ei, în ținute elegante la nunta unor prieteni!
Articolul următor
Alte articole interesante