Actrița Julia Louis-Dreyfus, schimbată total după ce a învins cancerul!

Şi-a făcut un nume datorită serialului „Seinfeld“, care a fost filmat timp de 9 ani, între 1989 şi 1998, însă Julia Louis-Dreyfus a jucat în multe ale filme şi seriale de succes, chiar dacă rolul ei emblematic rămâne cel al lui Elaine.

separator
În vârstă de 58 de ani, Elaine din „Seinfeld“ a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2017, boală pe care a învins-o după ce a fost operată şi după ce a făcut mai multe şedinţe de chimioterapie.

„Cancerul mi-a cristalizat în sfârşit priorităţile, care nu aveau nevoie de prea multă cristalizare. Însă aş putea spune cu certitudine că am o apreciere mai profundă pentru lucrurile bune. Efectele chimioterapiei sunt cumulative, aşa că în mod cert am simţit acest lucru mai mult către final, însă mersul la muncă a fost o metodă fericită de distragere a atenţiei şi am fost foarte încântată că am puterea de a o face“, spune Julia Louis-Dreyfus.
Pe lângă cariera de actriţă, Julia Louis-Dreyfus militează acum pentru depistarea la timp a cancerului la sân, dar este şi foarte activă pe reţelele de socializare, din fotografii putându-se vedea că s-a schimbat total şi se află pe drumul cel bun.

Sursa

Lecție de viață. Patru tineri cu sindrom Down și-au deschis propria afacere
Articolul anterior
O tânără a fost închisă și violată de patru indivizi, într-un apartament din capitală
Articolul următor
Alte articole interesante