Actrița Olga Kurylenko s-a vindecat de coronavirus. Cum a decurs boala și cum s-a tratat?

Olga Kurylenko, vedeta filmului „Quantum of Solace” (2008), a anunţat acum două săptămâni că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

separator
Actriţa, care are origini ruse şi ucrainene, a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Recent, Olga Kurylenko a anunțat pe pagina sa de Instagram că a scăpat de boală. Actrița a scăpat de coronavirus, după aproape două săptămâni. Vedeta a explicat în detaliu etapele prin care a trecut în cele două săptămâni de boală, cum a trecut de la febră la tuse.

,,Ca o recapitulare a bolii: Prima săptămână m-am simțit foarte rău, mai mult am zăcut în pat, cu febră mare și mă durea capul îngrozitor. În a doua săptămână, febra a dispărut complet, dar a apărut tusea. În plus, mă simțeam foarte obosită.

După aproape 14 zile, însă, pot să spun că mă simt chiar bine. Tusea a dispărut aproape complet, mă mai chinuie doar dimineața, dar apoi, pe parcursul zilei, nu mai am probleme. Sunt bine acum, mă bucur de acest timp de izolare pentru a medita la viața mea și pentru a petrece timp cu băiețelul meu’, a dezvăluit actrița pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mai explicat ce pastile a luat.

Olga Kurylenko, stabilită la Londra, face parte din pacienții care au fost trimiși să se recupereze acasă, în autoizolare, din cauză că spitalele erau deja arhipline. Nu i s-a dat nicio medicație anume și i s-a comunicat că, în cazul în care febra crește și are nevoie de ajutor, să sune la Salvare.

Cum s-a tratat?

,,Prieteni, sunt în Londra. De unde știu că am coronavirus? Am făcut un test la spital, care s-a dovedit a fi pozitiv. Ce tratament mi s-a prescris? NICIUN tratament! Au spus doar să beau lichide și paracetamol la temperaturi înalte. Pentru a sprijini imunitatea, am băut următoarele vitamine: vitamina C, E, D, B5, curcumină (turmeric), zinc. Atenție! Aceste vitamine nu tratează coronavirusul! Ele pot ajuta doar sistemul imunitar să lupte împotriva virușilor și a infecțiilor”, le-a mai comunicat Olga prietenilor săi.sursa: www.viva.ro

România: Începe testarea în masă. Mâine ajung primele 200.000 de teste Covid-19 din Coreea
Articolul anterior
Vremea se încălzește. Vin temperaturi ridicate!
Articolul următor
Alte articole interesante